Mâța vegană blândă zgârie raw

Mâța vegană blândă zgârie raw
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Puțini știu că, la un eveniment caritabil desfășurat anul trecut, actrița Halle Berry a spus că o mulatră. Cât de puțini? Nu știu. Tot ce știu este că directorul unei agenții imobiliare din Iran a fost arestat pentru că a intermediat vânzarea unui apartament către... un câine.

* Dacă un astfel de eveniment ar fi avut loc în Galați, cu 25 de ani în urmă, detaliile tranzacției ar fi apărut la rubrica "Industria Real-Estate, maidaneză decât ne așteptam".

* "Să-i vinzi apartamentul unui câine reprezintă un act de curaj cu aura de suprarealism" - declarația îi aparține unui veterinar psihiatric din Săcele și a fost consemnată la târgul de animale întreprinzătoare, desfășurat ieri.

* Cei mai frustrați câini locativi din România sunt cei din Cluj Napoca. Atât de scumpe sunt edificiile imobiliare din orașul păstorit de Emil Boc, încât, ca să obțină o garsonieră de 3 metri pătrați, un câine de talie mijlocie ar trebui să trudească, pe brânci, o viață întreagă. Sau, cum spun asociațiile de profil, să latre în circa patru lăbuțe.

* Cu vreo 4 ani în urmă, presa internațională a semnalat că îndrăgitul creator de modă Karl Lagerfeld i-a lăsat o avere de aproximativ 200 de milioane de euro mâței sale. Suficient cât să-l facă pe Liviu Dragnea sa-i promită același lucru hamsterului său.

* La nici 3 zile de la anunțul făcut de avocatul lui Lagerfeld, reputatul specialist în cormorani de apă dulce Petre Daea le-a explicat românilor, la RomâniaTV, ce anume îngroapă pisica regretatului creator de modă în funcție de zodie și de umiditatea solului.

Acum două zile, pe la prânz, presa care vede apă sărată chiar și pe fundul oceanului a dat alarma: "Panică pe litoral: un obiect mare și negru plutește în apropiere de plajă/ UPDATE: ce au descoperit autoritățile".(Stiripesurse)

În niciun caz n-au descoperit stiloul lui Columb, mai ales că ăsta fusese descoperit și brevetat de însuși antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Ilie Poenaru. Obiectul mare și negru era, de fapt, o geamandură! Cu această șocantă ocazie, "autoritățile" au hotărât să le sugereze turiștilor să raporteze orice obiect suspect care plutește pe mare. Nu mică ne va fi mirarea, când vom auzi la Știri: "Ăla care plutea, ieri, pe mare, în stațiunea Costinești, a fost salvat. Din păcate, vidanja s-a dus la fund!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1363 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.