Rebelii Houthi readuc la viață rima împerecheată

Rebelii Houthi readuc la viață rima împerecheată
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Klaus Iohannis nu se mai ascunde! În uichend, președintele a participat la o campanie de promovare a sporturilor de iarnă așa-zis neconvenționale. Concret, Iohannis s-a dat cu placa tectonică pe una dintre pârtiile din Carpații Orientali. Că altfel nu cred că poate fi explicat cutremurul de 3,5 grade, care a avut loc în zona seismică Vrancea, duminică pe la ora 2. Replica seismului a fost atât de timidă, încât reputatul cutremurolog Gheorghe Mărmureanu a fost nevoit să anunțe, în direct la Antena 3, că sunt promoții irezistibile la accesoriile dedicate și destinate sporturilor de iarnă. Cu o singură excepție: capacul de WC de plastic, folosit de mulți români excentrici iubitori ai pârtiilor și pantelor lente.

* Când credeam că le-am văzut pe toate, adică ieri-dimineață, am aflat din presa de scandal și panaramă că "elicopterul pe care NASA l-a dus pe Marte s-a pierdut."

Slavă Domnului că nu s-a furat!, a exclamat un expert american care lucrează pentru celebra agenție spațială. Ca să nu-i zăpăcească și mai mult pe americanii de rând, savantul de la NASA a povestit că, în urmă cu mulți ani, vărul unui astronaut român, născut în satul Găgești din județul Vrancea, a primit din partea familiei 3 bile artizanale de cauciuc. În mai puțin de un minut, găgeșteanul a reușit imposibilul: o bilă s-a furat, alta s-a stricat, iar cea de-a treia bilă, și cea mai importantă, s-a pierdut, înainte să i se afle raza localității. Sosit la fața locului, șeful de post din Găgești s-a scuzat politicos: "Nu știam că sunt de post, până nu m-a atenționat preotul din sat."

* Inimosul realizator și actor de televiziune Cosmin Prelipkeanu Reevs de la Digi24 a comis-o din nou! Cu ocazia săptămânii poeziei războinice și a rimei împerecheate, Prelipkeanu le-a spus telespectatorilor săi că "rebelii Houthi nesocotesc și violează toate regulile și legile internaționale de transport maritim și nu numai". Ca să fie convingător, bravul analist a intrat într-un dialog telefonic spumos cu un telespectator oarecare, pe care l-a confundat cu creatorul de modă Cătălin Botezatu: "Houthi?! Cum te prinde, cum te amenință. Eufemistic vorbind, sunt foarte periculoși."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1756 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:16

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Luni, 22 Ianuarie 2024 01:38
    95.76.32.***
    Este evident, marțienii sau apucat să deturneze elicopterele NASA....ce să mai crezi, poate erau milițieni, oamenii ăia măsoară cu micrometrul, trasează cu creta, taie cu toporul și verifică cu șchioapa, relatarea este ambiguă.
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.