APAN Automobile. Un an despre energia noilor începuturi

APAN Automobile. Un an despre energia noilor începuturi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Anul 2017 a reprezentat pentru grupul de firme APAN înca o poveste despre provocare și progres. A fost anul în care două mărci puternice - Audi și Volkswagen - au fost aduse pe piața auto locală sub egida noului dealer, APAN Automobile.

Rețeta lucrului bine făcut, deținută și perfecționată de-a lungul a aproape 27 de ani, este acum preluată de noul partener într-o relație cu clienții care inspiră experiență și încredere.

Anul 2017 a debutat cu înființarea showroomului APAN Automobile Volkswagen și a reprezentat un an al noutăților în ceea ce privește lansările de noi modele, spre încântarea fanilor mărcii.

Facelift-ul tehnic și estetic al celui mai vândut model VW - Golf - a fost lansat la începutul anului, fiind primul eveniment din suita de inovații ale grupului VAG.

Arteon, cea mai nouă definiție a clasei premium Volkswagen, a atras cele mai multe priviri în anul ce tocmai se încheie și este bijuteria showroomului situat pe Sos. Dig Galati- Braila.

De asemenea, dintre noutățile anului 2017, noul Arteon, noul Polo și noul Tiguan Allspace pot fi admirate și testate la showroomul din cadrul grupului de reprezentanțe APAN din Brăila. Tot aici, începând cu prima parte a anului viitor,  sunteți așteptați la test drive cu T-Roc, cel mai nou lansat crossover de brandul nemțesc.

APAN Automobile Audi. Bun venit în viitor!

În calitate de partener Audi, APAN Automobile a luat ființă după prima jumatate a anului și a venit ca statuare a noțiunii de premium a grupului din care face parte.

În cel de-al doilea showroom APAN Automobile, situat la ieșirea din Galați, în zona Tirighina, cel mai așteptat moment de către impătimiții mărcii și care va marca începutul de an 2018, este lansarea noului A8. Acesta, împreună cu dealerul care vi-l va prezenta, par să ureze la unison: „Bun venit în viitor!”

Anul 2017 a fost așadar, un an al provocărilor. Acestea sunt combustia creșterii și a autodepășirii. Misiunea pentru noul an? Consolidarea relației cu dumneavoastră, parte integrată a itinerariului nostru, prin încredere și durabilitate. Aceasta este privitî de noul dealer APAN Automobile, nu ca o destinație, ci ca un continuu drum al progresului.

Și pentru că se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, echipa noastră vă dorește să vă bucurați de zile cu sărbători...împreună. Împreună cu cine vă încălzește sufletul, împreună cu ce vă îmbogățește spiritul. Sărbători cu bine și frumos!

APAN Automobile Volkswagen

Șos. Dig Galați - Brăila

Brăila

+40 339 401 701

APAN Automobile Audi

Str. Brăilei, 269 - Zona Tirighina

Galați

+40 236 440 001

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.apanautomobile.ro

(P)

Citit 6160 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2017 15:17