Ultimul revelion organizat de generalul Silviu Bacalum

Ultimul revelion organizat de generalul Silviu Bacalum
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Petrecerea publică din noaptea dintre ani a fost ultima organizată de Silviu Bacalum, în calitate de director general al Direcţiei Generale Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor, din cadrul Primăriei Galaţi. Din această lună, când va reveni din concediu, Bacalum se va întoarce în funcţia de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, post pe care l-a ocupat şi în perioada octombrie 2014 - noiembrie 2016.

Silviu Bacalum, care are pregătire de impresar artistic, repetă experienţa de care a avut parte şi în mandatul primarului Marius Stan. Şi atunci a fost mai întâi interimar, apoi - în urma unui concurs fără concurenţă - directorul general al direcţiei care se ocupă cu organizarea evenimentelor publice, şi, în cele din urmă, şi-a cerut transferul la Evidenţa Persoanei. Ce-i drept, în mandatul lui Stan a rezistat mai mult decât acum, în mandatul lui Ionuţ Pucheanu.

Oficial, postul de director general lăsat liber de Bacalum va fi scos la concurs. Neoficial, candidatul unic şi câştigător al postului ar putea fi Cristian Ochiu, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Galaţi.

Ce capete "cad" în Primăria Galaţi

"Sfârşitul anului 2017 a adus nişte schimbări pe ici, pe colo, dar la începutul anului 2018 minimum doi dintre directorii generali nu se vor mai regăsi în viitoarea echipă", ne-a declarat primarul Ionuţ Pucheanu în interviul pe care l-a acordat ziarului "Viaţa liberă" la finele anului trecut. Nemulţumirile edilului şef vizează conducerea Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale, dar şi pe cea a Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice.

Citit 6081 ori Ultima modificare Marți, 02 Ianuarie 2018 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.