„Nu cred că drogaţii stau la coadă la vot”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Noul slogan al lui Băsescu: „să prizaţi bine” *

Pe trei voci, PNL a înfierat dezincriminarea consumului de droguri şi a sexului comercial propusă de preşedintele Traian Băsescu. Cea mai vehementă a fost vicepreşedinta Consiliului Judeţului, Tania Bogdan, care s-a declarat, în calitate de profesor, părinte şi persoană publică insultată de ideea lui Băsescu.

„În condiţiile în care şcoala şi toate instituţiile abilitate se luptă să-i dezobişnuiască pe copii să fumeze, şi să-i înveţe că alcoolul e dăunător, iar populaţia României nu este suficient de educată pe aceste două aspecte extrem de dăunătoare sănătăţii, să creezi un climat în care să dai o asemenea libertate unor tineri nepregătiţi să-şi cenzureze comportamentul mi se pare foarte grav. Se pare că noi ne irosim forţele în ceea ce priveşte demersurile educative pentru că există cineva care îşi închipuie că va salva bugetul României impozitând un asemenea tip de comerţ care anulează activitatea şi banii cheltuiţi pe programe pentru evitarea consumului de substanţe dăunătoare organismului. Nu cred că drogaţii stau la coadă la vot! Dacă acestea sunt măsurile anticriză  pe care le propune Cotroceniul, eu intru în panică”, a declarat Tania Bogdan.

Lidera TNL Galaţi, Simona Bălan, a propus ca noul slogan al lui Băsescu să fie „să prizaţi bine”. Tânăra liberală consideră propunerea preşedintelui României de-a dreptul şocantă, pentru că în mod evident vor exista şi mai mulţi tineri care vor apela la narcotice, în prima fază din curiozitate şi teribilism, până la dependenţă nemaifiind decât un pas.

Concluzia a venit de la liderul PNL, Victor Paul Dobre: „Nu ne gândim la criză, nu ne gândim că ne luăm salariile şi pensiile din împrumutul FMI, niciodată n-a fost o situaţie mai catastrofală şi discutăm de droguri, prostituţie, asta s-a urmărit, devierea discuţiei de la subiectele majore”.

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.