ÎNCEPE construcţia PARCĂRII supraetajate de la Judeţean

ÎNCEPE construcţia PARCĂRII supraetajate de la Judeţean
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Este oficial. Tancrad şi Lemacons vor construi parcarea supraetajată de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Ap.Andrei” din Galaţi. Consiliul Judeţean (CJ) a anunţat că a semnat contractul, în valoare de 7.116.427 de lei (fără TVA), cu asocierea formată din cei doi constructori.

„Mă bucur că, după luni de proceduri, am reuşit să semnăm contractul de lucrări pentru parcarea supraetajată. Este o lucrare importantă în planul de investiţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, deoarece va rezolva problema parcării maşinilor de către angajaţii, pacienţii şi vizitatorii unităţii medicale. De asemenea, vom reuşi să decongestionăm traficul din zona spitalului, în special cel din faţa Ambulatoriului. Această parcare va fi realizată în imediata apropiere a secţiei de Radioterapie şi are o capacitate de 315 locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ.

Tancrad şi Lemacons au la dispoziţie doi ani, de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, să construiască parcarea supraetajată cu 315 locuri, dintre care 17 pentru persoanele cu dizabilităţi. La parter, vor fi create 142 de locuri de parcare, iar la etaj - 156, de câte cinci metri lungime şi doi metri şi jumătate lăţime.

Citit 5008 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 03:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.