Provocare pentru asociaţiile de proprietari. PRIMĂRIA GALAȚI vrea colectare selectivă din uşă în uşă

Provocare pentru asociaţiile de proprietari. PRIMĂRIA GALAȚI vrea colectare selectivă din uşă în uşă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

După ce a făcut un experiment cu Asociaţia de proprietari nr. 758, din I.C. Frimu, care însă a avut rezultate sub aşteptări, Primăria Galaţi se încăpăţânează să introducă colectarea selectivă din uşă în uşă. Dar de data aceasta nu oricum, ci doar dacă asociaţia de proprietari îşi ia angajamentul în scris că se vor înscrie în program minimum jumătate dintre apartamentele locuite.

„Invităm asociaţiile de proprietari din municipiul Galaţi să răspundă invitaţiei noastre pentru a îmbunătăţi gradul de colectare selectivă şi de a da un nou aspect punctelor de colectare selectivă prin exprimarea interesului de a participa la acest program”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei.

Asociaţiile interesate de colectarea selectivă din uşă în uşă sunt rugate să transmită o adresă către Ecosal în acest sens sau un e-mail la adresa: colectare_selectiva@ecosalgl. ro. Asociaţia de proprietari va întocmi o listă cu numărul total de apartamente, numărul de apartamente locuite, datele de contact ale femeilor de serviciu, şefilor de scară, administratorilor şi preşedinţilor de asociaţii şi vor semna un contract în care „vor fi stipulate obligaţiile de a promova colectarea selectivă, astfel încât să ajungem la un grad de colectare de minimum 50 la sută din apartamentele locuite, de a se implica în proiect cu personalul responsabil de curăţenie şi de a distribui materialele predate de Ecosal”.

Citit 6747 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2018 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.