Primăria dă peste 4.000 de euro pentru un film de promovare a oraşului
Foto: Iulia Kelt

Primăria dă peste 4.000 de euro pentru un film de promovare a oraşului
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Cea mai recentă achiziţie directă realizată de Primăria municipiului Galaţi vizează realizarea unui film de promovare a oraşului nostru.

Potrivit datelor publicate în sistemul electronic de achiziţii publice, administraţia locală va plăti, pentru asta, nu mai puţin de 19.635 de lei cu TVA, adică peste 4.200 de euro. Contractul a fost atribuit, prin cumpărare directă, firmei gălăţene SC Filmăridesus.ro SRL.

Conform datelor publicate, municipalitatea îşi doreşte un „film de prezentare a oraşului Galaţi sau a diferitelor obiective din Galaţi. Producţia va fi realizată cu echipamente de ultimă generaţie”.

Conform caietului de sarcini, filmul de prezentare va avea o durată între unu şi cinci minute, şi poate avea o versiune în limba română şi una în limba engleză, titlul urmând să fie stabilit de către furnizor şi agreat de Primărie.

Filmul ar urma să fie livrat la sediul din Domnească nr. 54, iar plata se va face în 30 de zile de la primirea facturii.

Rămâne de văzut care este motivul pentru care Primăria municipiului Galaţi îşi doreşte un film de promovare a oraşului şi ce anume ar putea fi promovat în condiţiile în care cei mai mulţi dintre cetăţeni sunt nemulţumiţi de aspectul urbei.

Citit 5215 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 August 2018 11:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.