Proiectare pentru pista de la ”Dunărea”

Proiectare pentru pista de la ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După o aşteptare prelungită a ofertelor, Primăria municipiului Galaţi a reuşit să atribuie contractul pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru modernizarea pistei de atletism de pe Stadionul Dunărea. Serviciile de proiectare vor fi realizate de SC Ischia SRL, în 60 de zile, şi vor costa 41.650 de lei cu TVA. Conform caietului de sarcini, proiectul va cuprinde realizarea lucrărilor de amenajare a pistei de atletism în suprafață de 2.560 metri pătrați, care să corespundă standardelor naționale și europene.

Iniţiatorul acestui demers, consilierul local PNL Paul Găvănescu, speră ca documentaţia să fie realizată până la finele anului pentru a putea fi aprobată şi pentru a putea primi finanţate de la bugetul local anul viitor.

Până atunci, aşa cum aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă", atleții gălățeni se antrenează care pe unde apucă, fie pe asfaltul Falezei Dunării, fie pe pista de la stadion, acoperită cu ceva zgură, dar departe de a fi una în condiţii decente.

Citit 4268 ori Ultima modificare Marți, 02 Octombrie 2018 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.