Licitaţia pentru DESZĂPEZIREA judeţului Galați, anulată

Licitaţia pentru DESZĂPEZIREA judeţului Galați, anulată

Arhiva Vieții libere
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
4 comentarii

Licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Galaţi pentru prevenirea şi combaterea lunecuşului şi a înzăpezirii pe drumurile judeţene, pentru iarna 2018-2020, a fost anulată. Potrivit datelor din Sistemul electronic de achiziţii publice, autorităţile ar fi trebuit să decidă câştigătorul după criteriul: "cel mai bun raport calitate-preţ". Numai că procedura a fost anulată automat, deoarece la data-limită de depunere ofertelor nu au existat ofertanţi înscrişi. În lipsa acestora, contractul cu o valoare totală estimată de peste 7,7 milioane de lei cu TVA nu a putut fi atribuit. Caietul de sarcini prevedea: aprovizionare cu material antiderapant, combatere polei, deszăpezire mecanică, dar şi informări privind starea drumurilor. Cert este că nu e prima iarnă în care Consiliul Judeţean nu reuşeşte să finalizeze o licitaţie pentru deszăpezirea drumurilor judeţene.

Citit 5428 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 01:14

4 comentarii

 • postat de Vicu di la Tunel Marți, 27 Noiembrie 2018 19:25 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  7

  Auzi mai ista di la Plesa, pai tocmai asta-i cauza de a nu repara drumurile la voi, ca, asa cum recunosti, di 28 di ani, a-ti votat cu postcomunistii, alias PSD, un partid al momarlanilor cu WC- ul in fundul gradinii, sau direct de pe prispa, mancare pentru caine!

  Nu vezi, mi, ca nu ti baga nimeni in sama?!

  I-ai pi Ghiorghi, pi Vasili si baba Marghioala, personage nelipsite zilnic di la car-ciuma, ca munca nu va place, si reparati drumurile pe care le-ati stricat sau a-ti luat chiatra, pavandu-va aleile curtilor, asa cum s-a intamplat si cu tevile di irigatii care au ajuns stalchi di garduri, mai FALCONNETI!

  Si mai vezi ca presedintili ista di la judet ii crescut pi la voi pi colo, la Bujoru, mari scula; mai are inca urme di traista pi schinare si urchili pline cu sacaz, di la balurile din Balintesti, alte scule si pe-acolo, unde nu li placi munca...

  Abia asteapta si moara cineva, o pomana, ceva, si buruienile in curti cat casa..

  Si venitul minim, vai di ei!

  Pacat ci la Plesa erau, candva, hehei!, oamini gospodari, cu staif; acu parca i-o uitat cerul pi istia di pi urma!

  Bai, da voi mai aveti ghin in butoaie, ci unii l-au terminat di mult..

  Acu cica va cautati dimineata prin buzunare di maruntis; o cinzeaca di rachiu, di 50 di bani suta,di la bufet,din pufoaica si gainat, pacat!, oare mai aveti gaini!?

  Bai, iapa lu Marghiloman, iaca, iasta-i un pamflet!

  Sa nu mai hiti suparati acu di sarbatori.

  Si, lasa, ca si repara drumul...

  La anu, dupa ci iar votati ca si pana acu..


  Hihihi!

  Raportează
 • postat de Remus Marți, 27 Noiembrie 2018 15:42 82.137.12.*** Link la comentariu
  2
  4

  De ce vă grăbiți peste trei luni vine primăvara ANUL ăsta iarna se amână până la iarna viitoare și rămâneți cu BANUTII pentru Panseluțe olandeze și Ornamente Personalizate și WC ÎNCHIRIATE ECO.Faceti economie că la anul vine Criza de la Ibiza Nu aveți BANI PENTRU PRIMĂ DE CRĂCIUN?

  Raportează
 • postat de Cineva Marți, 27 Noiembrie 2018 09:19 109.103.136.*** Link la comentariu
  1
  8

  Cred ca solutia ar fi sa fie scoase la licitatie pachete de lucrari ( asfaltari + deszapeziri ).

  Raportează
 • postat de Taranu Taran Marți, 27 Noiembrie 2018 08:36 93.122.250.*** Link la comentariu
  6
  4

  Cred ca pe drumul asazis asfaltat din satul Plesa (comuna Beresti Meria) nu vom putea derapa (doar le stricam) cu masina sau caruta pentru ca sunt gropi iar asfaltul este macinat de foarte multi ani mai ales in zona Biserici . Speram in modernizarea acestui drum ca si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an iar de votat au tot votat de 28 ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.