Nouă microcentrale de cartier furnizează căldură

Nouă microcentrale de cartier furnizează căldură
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În condiţiile în care pe 23 noiembrie a fost pusă în funcţiune prima microcentrală de cartier, Primăria Galaţi a anunţat că, în prezent, nouă din cele 24 de puncte termice care trebuie transformate în microcentrale de cartier furnizează căldură. Beneficiari sunt gălăţenii din mai multe blocuri și cămine din cartierele Mazepa, Țiglina I, Aurel Vlaicu, Micro 19, 39 și 40, dar și câteva instituții publice cu sediul pe strada Domnească.

Astfel, conform Primăriei, SC 16 din Mazepa furnizează căldură blocurilor Salcia 1 și Salcia 2, PT 2 și PT 4 din Țiglina I încălzesc blocurile I1 și I3, SC 50 din Micro 19 furnizează căldură blocului G5, blocului "Sănătatea" și blocului "60 de apartamente", PT Liceul Metalurgic din Aurel Vlaicu aduce căldura în blocul C, SC 7 din Micro 39 dă căldură blocului B2, iar SC 3 din Micro 40 încălzeşte căminele Mehid 1 și Teleconstrucția.

"De asemenea, sunt puse în funcțiune, mai devreme față de termenul prevăzut în contract (25 decembrie), două dintre cele patru puncte termice care furnizează agent termic mai multor instituții publice. Este vorba despre PT Cristal - care deservește Instituția Prefectului și blocul Cristal și PT CFR1 - care deservește instituțiile cu sediul în strada Domnească nr. 102, respectiv Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanelor, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, Serviciul Public Comunitar Permise Conducere și Înmatriculare Auto, Serviciul Poliției Rutiere, Secția 5 Poliție", transmite Primăria, care precizează că la toate celelalte microcentrale de cartier se lucrează, inclusiv în weekend.

Citit 4222 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.