Doruleţ Resmeriţă vrea Primăria sau şefia CJ

Doruleţ Resmeriţă vrea Primăria sau şefia CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doar pentru că era „PDL-istul de serviciu”, Doruleţ Resmeriţă (FOTO), şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, a ieşit ieri în conferinţă de presă la sediul partidului. Prima lui grijă a fost să risipească zvonurile şi suspiciunile privind lipsa susţinerii politice la şefia ISJ.

„Nu este adevărat, în continuare am susţinerea partidului pentru a fi inspector şcolar general. Contează susţinerea partidului, dar şi a ministrului Educaţiei”, a spus Resmeriţă, subliniind faptul că e foarte bine văzut de ministrul Daniel Funeriu, graţie realizărilor din ultimii ani. 

„Unul dintre lucrurile de notorietate este precizat şi într-un material făcut de reprezentanţii Comisiei Europene privind măsurile de prevenire a corupţiei în sistem – monitorizarea examenului de bacalaureat - care a fost implementată iniţial în Galaţi şi apoi extinsă în toată ţara”, a spus inspectorul.

Revenind la scaunul său de inspector, care s-a clătinat cel puţin la nivel de suspiciuni, politicianul şi-a făcut publică intenţia de a candida la alegerile locale din 2012.

„Întotdeauna am avut intenţia de a candida pentru una dintre cele două poziţii: Primăria Galaţi şi preşedinţia CJ, dar numai în condiţiile în care sondajul m-ar poziţiona ca având cea mai bună şansă comparativ cu colegii mei”, a spus Resmeriţă. Cum se ştie, că şi senatorul Marius Necula ţinteşte cu elan spre Primărie.

Resmeriţă susţine că în sondajul făcut mai de mult la nivelul municipiului Galaţi, ocupa locul al doilea după Marius Necula în topul preferinţelor cetăţenilor la funcţia de primar al municipiului Galaţi.

Rămâne de văzut ce vor spune sondajele ulterioare şi dacă inspectorul general se va bucura de mai multă simpatie decât cei aflaţi în prezent în cărţi pentru alegeri: Marius Necula şi Iulian Aramă.

Citit 3290 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.