DEZBATERE PUBLICĂ

DEZBATERE PUBLICĂ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Astăzi, 22 decembrie 2018, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică a proiectului de hotărâre referitor la modificarea HCL 260/24.04.2018 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Galați

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească nr. 54, Serviciul Relații Publice, ghișeul unic.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 31 decembrie 2018, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin poștă sau la adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 54.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236307798, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 3134 ori Ultima modificare Duminică, 23 Decembrie 2018 00:09