Organizația Municipală a PNL are o nouă conducere aleasă statutar

Organizația Municipală a PNL are o nouă conducere aleasă statutar
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Comunicat de presă

Alexandru Șerban, este, începând de joi, 20 decembrie 2018, noul președinte ales al Organizației Municipale a PNL Galați, înlocuindu-l pe Ștefan Baltă, cel care, în ultimele luni, a asigurat conducerea interimară.

Noul președinte a fost ales cu voturile a 187 de alegători, în vreme ce contracandidatul său, Stănică Ambrinoc, a primit 9 voturi.

”Prin alegerile de joi, perioada de interimat ia sfârșit, iar Organizația Municipală are o echipă de conducere aleasă, în care eu îmi pun foarte mari speranțe, a declarat senatorul George Stângă, președintele Organizației Județene a PNL Galați. Este o echipă dinamică, unită, capabilă să vină cu proiecte și propuneri serioase pentru dezvoltarea orașului, să-l scoată din praf și amorțeală. PNL Galați rămâne singurul partid care face o opoziție reală actualei majorități PSD – ALDE”.

Odată cu alegerea președintelui, a fost votată și noua componență a Biroului Municipal. Astfel, Alexandru Șerban va fi secondat de doi prim-vicepreședinți, Angela Ivan și Petrișor Potec. Din structura de conducere, mai fac parte: Cornel Ene, Marta Bencze, Ion Teodorescu, Clementin Raclău, Cristina Necula, Mirela Bănescu, Gabriela Grecu, Anamaria Hărăbor (vicepresedinti); Cristina Bălan, Ciprian Boran, Eduard Ciulei, Bogdan Costin, George Dodan, Lucian Gîrleanu, Valeriu Hărăbor, Vasile Lupu, Cătălin Meşter, Aurelia Melinte, Andrei Mihăilescu, Gabriela Munteanu, Bogdan Răchileanu, Ilieana Sorocoleţ (membri). Funcţia de trezorier va fi ocupată de Alexandru Nistor.

”Biroul Municipal este acum format din oameni cu experiență, dar și din tineri care vin cu un suflu nou. Cu toții doresc să schimbe modul în care PSD și ALDE înțeleg să facă administrație. Sunt oameni reprezentativi pentru cartierele în care locuiesc, lideri de opinie, cunosc problematica locală și veți vedea, în perioada următoare, soluțiile cu care vom veni pentru dezvoltarea orașului. Pentru că da, Galațiul are nevoie urgentă de un proiect de oraș, un proiect care să stopeze plecarea tinerilor, migrarea forței de muncă spre zone mai atractive, un proiect în care majoritatea gălățenilor să se regăsească, iar fiecare să simtă că este respectat. Colaborarea constantă cu ONG-urile din Galaţi, de asemenea, cu presa locală, precum şi o campanie serioasă “door to door”, pentru pregătirea celor patru cicluri electorale, din anii 2019 şi 2020, vor fi primele obiective ale mandatului meu. Totodată, voi susţine conceptul de promovare, pe funcţii, dupa criteriul meritocraţiei, prin implementarea unui sistem de monitorizare a activităţii de partid, la nivelul fiecărui membru implicat”, a declarat Alexandru Șerban, idee susţinută şi de preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, prezent la eveniment.

Una dintre primele acțiuni ale Organizației Municipale a PNL Galați va fi demararea unor ample consultări publice, în fiecare cartier, pentru a identifica toate problemele existente.

De asemenea, liberalii vor prezenta în Consiliul Local Galați și propriul proiect de buget pe anul 2019, un buget transparent, prin care să se oprească risipirea banilor publici, iar aceștia să fie cheltuiți cu eficiență și responsabilitate.

Biroul de presă al PNL Galați

(P)

Citit 5949 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 16:41