AVERTISMENT. Senatorul PNL Florin Cîţu: ”Legea pensiilor nu se poate aplica fără desfiinţarea Pilonului II”

AVERTISMENT. Senatorul PNL Florin Cîţu: ”Legea pensiilor nu se poate aplica fără desfiinţarea Pilonului II”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici şi Călin Popescu-Tăriceanu  se gândesc , de fapt, să naţionalizeze Pilonul II, pentru că a putea să  aplice legea pensiilor, din moment ce banii din acest pilon pot fi retraşi sau transferaţi din septembrie 2019.

Cîţu spune că cel mai grav lucru în ultimii 29 de ani este reinstaurarea naţional-socialismlui în România. „Lăsaţi la o parte toate cifrele din ordonanţa despre Pilonul II. Asta este tot ce contează: Românii îşi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creşte şi punctul de pensii şi legea pensiilor are cel mai mare impact. Nu este nicio coincidenţă. Legea pensiilor nu se poate aplica fără taxele introduse în economie şi mai ales fără desfiinţarea pilonului II !”, subliniază senatorul liberal. Senatorul PNL spune că deja plătim prin contribuţiile noastre din venitul lunar pensiile acestora şi nu este nevoie să plătim şi cu economiile noastre.”Şi pentru că nu vor exista români care să transfere de bunăvoie banii puşi deoparte pentru propriile pensii către pilonul I unde să acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu vor naţionaliza pilonul II de pensii. Strategia este simplă. Timp de opt luni vor demoniza acest sector (aşa cum au făcut cu energia şi sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune că asta vor românii pentru că pilonul II de pensii este «incorect» or altă prostie de acest gen”, susţine Cîţu.

Liderul PNLăi îndeamnă pe românii care au pierdut bani în aceste zile pe piaţa de capital, la Pilonul 2 de pensii sau la depozite să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea, Vâlcov. Cîţu e de părere că ”situaţia este dramatică în acest moment”. Şi că „asistăm exact la situaţia anilor 50. Comuniştii atacau tot ce reprezenta sector privat. După câteva luni au început naţionalizarile“.

Citit 3605 ori Ultima modificare Duminică, 23 Decembrie 2018 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.