Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Societatea civilă profesională de avocaţi Ceparu şi Irimia din Bucureşti îi va asigura Consiliului Judeţean servicii de asistenţă şi consultanţă juridică în planificarea, pregătirea şi derularea procedurilor de atribuire. De asemenea, va asigura şi reprezentarea juridică în eventualitatea unor litigii privind atribuirea contractelor de achiziţii publice. Contractul cu o valoare de 142.800 de lei cu TVA a fost atribuit prin cumpărare directă din catalogul electronic.

Citit 1647 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 19:16

1 comentariu

  • postat de Beresteni Beresteni Marți, 08 Ianuarie 2019 21:06 93.122.249.*** Link la comentariu
    8
    6

    Poate se vor cosulta pentru asfaltarea drumului de centura de la Beresti (este vorba de expropriat cam 300 m si de asfaltat cam 1 Km ) pe langa Statia CFR Beresti Tunel pana la drumul asfaltic 242 B spre satul Plesa . Daca Consiliul Judetean Galati a ajutat largirea si modernizarea centuri Galati de ce nu ar putea sa ajute si la Beresti (aici este fff foarte putin de lucrat ) .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro