PSD, cu jalba în mână la Biroul Electoral Judeţean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa PSD+PC s-a plâns în repetate rânduri la Biroul Electoral Judeţean de publicitatea negativă, calomnioasă, a cărei ţintă este candidatul său, Mircea Geoană.

În mai multe sesizări şi plângeri, social-democraţii au acuzat împărţirea de pliante, calendare şi afişe cu caracter electoral şi conţinut calomnios, dar şi demolarea/dezafectarea unor panouri electorale menite să discrediteze imaginea prezidenţiabilului lor. În majoritatea cazurilor, decizia BEJ a fost aceea de a sesiza Poliţia.

PSD a obţinut o „victorie” împotriva unui asemenea panou prin intermediul Primăriei care a descoperit că firma care îl amplasase nu avea aprobare. Cum afişajul ilegal este interzis, municipalitatea a luat măsuri de sancţionare contravenţională.     

Tot PSD a reclamat la BEJ că preşedinţii unor secţii de votare din Bălăşeşti şi Pupezeni şi locţiitori ai acestora participă activ la campania electorală a PD-L şi distrug materiale de propagandă tipărite de PSD.

Social-democraţii au cerut îndepărtarea din secţii a acelor persoane şi oprirea propagandei. BEJ a decis şi în acest caz sesizarea Poliţiei.

Citit 685 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.