Licitaţie pentru achiziţia a 20 de minibuze noi
Foto: Arhiva ”Viața liberă”

Licitaţie pentru achiziţia a 20 de minibuze noi
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Pentru achiziţia a 20 de autobuze urbane noi, de capacitate mică (5,5 - 6,5 metri), pentru transportul public local de persoane, Primăria municipiului Galaţi a lansat miercuri, 13 februarie 2019, o licitaţie la care aşteaptă ofertele până pe 18 martie 2019.

Valoarea totală estimată a contractului este de 4.371.000 de lei fără TVA, durata este de şase luni, iar criteriul de atribuire este "cel mai bun raport calitate - preţ". Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţă, într-o postare pe Facebook, că noile minibuze vor fi dotate cu sistem automat de taxare, cu instalații de încălzire și aer condiționat, precum și cu trape de acces pentru persoanele cu dizabilități.

"Aceste autobuze, care vor transporta minim 21 de călători, sunt necesare pentru un acces facil, în special pe străzile secundare. În curând, va fi lansată și licitația pentru achiziționarea celor 50 de autobuze electrice hibrid. Totodată, gălățenii vor beneficia și de tramvaie noi: zece dintre acestea vor fi achiziționate prin intermediul Ministerului Dezvoltării, iar opt de către noi", afirmă edilul-şef al urbei.

Citit 4141 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.