La Galaţi, secţie de vot pentru cetăţenii moldoveni

La Galaţi, secţie de vot pentru cetăţenii moldoveni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cetăţenii din Republica Moldova aflaţi la Galaţi îşi vor putea exercita dreptul de vota în alegerile parlamentare şi referendumul republican consultativ organizate, pe 24 februarie, de ţara vecină. Asta pentru că, printre secţiile de votare care vor intra în circumscripţia Consulatului General al Republicii Moldova la Iaşi se va număra, în ziua alegerilor, şi secţia de votare din Galaţi (în incinta Universității „Dunărea de Jos”) - Strada Domnească, nr. 47.

Secția de votare de la Galați, ce va fi deschisă între orele 7,00 – 21,00, este organizată de către Instituția Prefectului – județul Galați, cu sprijinul Primăriei municipiului Galați și al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Inspectoratele Județene ale Poliției și Jandarmeriei urmând să asigure măsurile specifice de ordine publică și un climat social adecvat desfășurării procesului electoral.

Informații suplimentare se pot obține accesând www.cec.md, www.alegator.md, www.voteaza.md.

Citit 1964 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 16:20

1 comentariu

 • postat de mmmmm37
  Joi, 21 Februarie 2019 14:27
  5.13.128.***
  cel mai bine ar fi sa voteze la ei in tara ca sa dilueze din voturile candidatilor socialisti. in diaspora cu siguranta vor iesi de la ACUM.
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.