Începe dezinsecţia contra ţânţarilor şi căpuşelor

Începe dezinsecţia contra ţânţarilor şi căpuşelor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, începând de luni, 18 martie 2019, şi până marţi, 26 martie 2019, va efectua prin intermediul Serviciului Public Ecosal Galaţi operaţiuni de dezinsecţie la sol, în mai multe parcuri şi zone verzi.

Este vorba despre: Faleza Inferioară, Faleza Superioară, Grădina Publică, Parcul Rizer, Parcul Cloşca, Parcul CFR, Parcul Libertăţii, Parcul Viva, Orăşelul Copiilor, Parc Turn TV, Parc Selgros, Parc 13 iunie, Parc Asachi, Parc J5, Parc ANL Micro 13, Parc ANL Gară, Prefectură, Parc Parfumul Teilor, Elice, Parc Spicu, Parc studenţi, Parc R1-R4, Parc VIP, Parc Complex Francezi, Parc Bârlădeanu, Parc Unicom, Parc Micro 39 aferent Aleea comerţului, Parc Patinoar.

Primăria precizează că substanţa folosită - SOLFAC - este biodegradabilă şi are efect asupra ţânţarilor şi căpuşelor. "Insecticidul nu este inflamabil, nu are efecte neplăcute asupra mediului înconjurător şi nu lasă urme vizibile după aplicare. Precizăm că împrăştierea substanţei se va face în funcţie de condiţiile meteorologice în intervalul menţionat", transmite administraţia locală.

Citit 3153 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 19:37

2 comentarii

 • postat de ne pasa de oras
  Luni, 18 Martie 2019 21:17
  109.166.132.***
  in sfarsit a dat domnul!!!!macar de ar da cu o solutie ca la carte nu cu aer ca in anii trecuti,de mergeau capusele pe hainele copiilor cu zecile;
  0
  3
  Raportează
 • postat de Remus
  Duminică, 17 Martie 2019 19:28
  82.137.12.***
  Soluția este expirată, este de anul trecut, sau de acum doi anișori 2016 Ați uitat ??? Când ați câștigat marele premiu ALEGERILE LOCALE Pe care le câștigați cu Ajutorul celor deSUS SI DACĂ NE DAȚI APROBARE. SI A ALEGĂTORILOR ASISTAȚI SOCIAL DE MAI JOS /// TOVARĂȘI IN CINSTEA PAȘTELUI ORTODOX ( CA CEL AL CAILOR A FOST IERI CU SOBOR DE PREOȚI ȘI PRIMARI ) NU ȘTIȚI CUM SĂ DAȚI CU BANII NOȘTRI DRAGI ,PRIME DE PAȘTI LA TOTI /// LA UNII BILETE DE 5LEI( DAR GHINION NU A IEȘIT) SI LA ALȚII DREPTURILE PENTRU SOLUȚII DE ȚÂNȚARI SI CĂPUȘE CÂND VINE NINSOAREA MIRILOR//// PANSELUȚE OLANDEZE PÂNĂ LA PAȘTI NU BĂGAȚI IN PĂMÂNTUL PATRIEI IN GALAȚIUL NOSTRU DRAG SI CARE VA SCLIPI DE ORNAMENTE PERSONALIZATE DE PAȘTI ȘI DE CRĂCIUN SI ZIUA SCRUMBIEI CONGELAT???? SĂ NU VĂ ÎNGHEȚE SOLUȚIA IN POMPE??? NU DE ALTA DAR VA COSTA ȚÂNȚARUL+ CĂPUȘA CÂT O ALOCAȚIE PENTRU COPII
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.