Update. O groapă uriaşă a apărut în centrul oraşului (FOTO şi VIDEO)
Foto: Iulia Kelt

Update. O groapă uriaşă a apărut în centrul oraşului (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
 
Societatea Transurb S.A. informeaza că, în urma accidentului de teren care s-a produs pe strada Navelor, circulația este restricționată pe tronsonul cuprins între strada Egalității și strada Domnească, motiv pentru care traseele de autobuz nr.10, 15, 24, 29 și 34 circulă deviat astfel:
 
TUR – strada Brăilei ( după stația Potcoava de Aur )- prelungirea Traian – bulevardul Marii Uniri , incadrându-se apoi pe itinerariul obișnuit;
RETUR – bld. Marii Uniri ( după stația ”Navrom”) – prelungirea Traian – strada Brăilei, urmând itinerariul obișnuit .
Autobuzele repartizate la traseele menționate nu vor putea efectua, atât la tur, cât și la retur, stația amplasata în zona afectată, respectiv stația ”Complex Spicul”
Devierile de traseu se vor menține până la remedierea avariei apărute.

O uriaşă surpare apărută la intersecţia străzii Navelor cu strada Domnească a dat peste cap traficul în această zonă a oraşului. În prezent, circulaţia autoturismelor este restricţionată de la intersecţia arterelor Brăilei cu Domnească până pe strada Navelor, în faţă la PROIECT SA. În momentul acesta autorităţile încearcă să afle motivul surpării şi dacă accidentul de teren are legătură cu modernizarea din centrul oraşului sau cu intervenţia care urmează să înceapă pe strada Navelor. O numeroasă echipă a companiei Apă Canal este prezentă la faţa locului şi se fac săpături pentru a determina cauza. Cert este că pe fundul gropii este o mare cantitate de apă.

Ce spune Primăria municipiului Galaţi

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galați informează că, în urma accidentului de teren care s-a produs pe strada Navelor, circulația este restricționată pe tronsonul cuprins între strada Egalității și strada Domnească, pentru siguranța tuturor participanților la trafic. În prezent, sunt luate măsuri de semnalizare rutieră a zonei afectate, iar echipe ale SC Apă Canal SA execută lucrări pentru remedierea avariei apărute la rețeaua de apă și aducerea terenului la starea inițială.

Municipalitatea precizează că SC Apă Canal SA Galați are în derulare proiectul de investiții „Reabilitare reţea apă potabilă municipiul Galaţi, Centru, strada Navelor”.

 

Media

Citit 8965 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 01:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.