Tasare apărută pe strada Basarabiei

Tasare apărută pe strada Basarabiei
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Salba de surpări, denivelări şi tasări apărute pe străzile din Galaţi s-a îmbogăţit cu un nou accident de teren. Pe strada Basarabiei, în zona staţiei de transport Poşta Veche, comună pentru autobuz şi tramvai, carosabilul este vizibil lăsat, iar tasarea pare să afecteze şi linia de tramvai. O fisură marchează tasarea, în zonă fiind şi un petic de asfalt proaspăt turnat.

La sesizarea noastră, Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi ne-a comunicat că „pe strada Basarabiei nr. 122B-124 s-a produs un accident de teren, din cauza unei avarii la rețeaua de apă, respectiv ruperea unui branșament. Societatea Apă Canal a intervenit, la începutul lunii februarie, iar în data de 15 februarie, în locul unde s-a lucrat a fost așternut asfalt rece”.

Potrivit administraţiei locale, la infrastructura drumului se va interveni după data de 15 martie, când condiţiile meteo vor permite.

„Primăria municipiului Galați împreună cu SC Transurb SA intenționează să mute stația de tramvai din strada Basarabiei nr. 122 spre strada Poșta Veche”, a mai precizat Biroul de Presă.

Citit 6309 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.