Scaunul de primar încinge spiritele

Scaunul de primar încinge spiritele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* PC vrea să tragă turta pe spuza proprie * Liberalul Marius Stan, pregătit să fie ţinta atacurilor sub centură *

Oficial sau nu, conservatorii gălăţeni apasă la maxim pedala pentru candidatura lui Eugen Durbacă la Primărie, din partea USL. Mai nou, în presa centrală, au apărut „pe surse” informaţii potrivit cărora PC ar fi negociat cu liberalii la nivelul Alianţei de Centru Dreapta (structură care a precedat formarea Uniunii Social Liberale) şi ar fi ajuns la un acord de principiu privind împărţirea candidaturilor la alegerile locale din vara lui 2012.

Potrivit presei centrale, conservatorii ar urma să-şi desemneze, în ţară, 6 candidaţi – 3 pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi 3 pentru şefia consiliilor judeţene. Între cei trei potenţiali candidaţi la Primărie ai PC, alături de dr. Tudor Ciuhodaru pentru Primăria Iaşi şi Petru Mărginean pentru Primăria Deva, este nominalizat şi Eugen Durbacă, pentru Primăria Galaţi.

Contactat telefonic, deputatul PC Bogdan Ciucă spune că există discuţii amiabile, colegiale, atât în interiorul ACD, cât şi în USL cu privire la reprezentarea „corectă şi echilibrată a fiecărui partid care compune ACD”. Politicianul a subliniat că nu s-a luat nicio decizie oficială, dar recunoaşte că PC Galaţi încearcă să tragă spuza pe turta proprie.

„Nu este luată o decizie cu privire la localităţi sau persoane, nu există nici măcar discuţii în detaliu. Poate din septembrie, octombrie, se va intra în discuţii şi negocieri pe fiecare localitate şi se va avea grijă ca şi PC, în mod corect şi firesc, să aibă o reprezentare. Organizaţia gălăţeană este cea mai puternică a PC, deci poziţia organizaţiei Galaţi şi a reprezentării PC de la Galaţi va fi discutată cu prioritate”, ne-a declarat Bogdan Ciucă.

În acelaşi timp, nu trebuie să uităm că bursa zvonurilor îl dădea până acum, sută la sută, drept candidatul USL la Primăria Galaţi pe liberalul Marius Stan. Dar cum, în tradiţia românească, potenţialii candidaţi nu se înfruntă în proiecte şi idei, ci în lovituri sub centură, Marius Stan ne-a mărturisit că în perioada următoare este pregătit să afle lucruri surprinzătoare despre el.

„Voi auzi şi veţi auzi foarte multe lucruri despre mine, care or să mă minuneze şi pe mine, şi pe familia mea. Sunt lansate de un singur personaj, care nu este capabil decât să discrediteze, să demoleze persoane care au făcut şi fac ceva pentru Galaţi”.

„Nu renunţ la bătălia pentru Primărie, dimpotrivă, mă ambiţionează şi mai mult. Dacă încearcă să mă discrediteze, înseamnă că sunt un pericol pentru ei”, ne-a declarat Marius Stan.

Citit 3177 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.