Restricţii la intersecţia Falezei cu Prelungirea Coşbuc

Restricţii la intersecţia Falezei cu Prelungirea Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trafic îngreunat la Pastilă! Banda a doua de circulaţie a Prelungirii bulevardului George Coşbuc, pe sensul de coborâre spre Faleza Superioară, este închisă începând de astăzi, 16 august, pentru aproape 3 săptămâni, din cauza unor lucrări la reţeaua de apă din zonă.

Restricţiile de circulaţie se aplică numai în segmentul dedicat virajului la stânga (către Elice). Conducătorii auto care se deplasează în această direcţie, venind dinspre Palatul Justiţiei, trebuie să vireze la stânga de pe banda destinată virajului la dreapta (spre Punctul Trecere Bac).

Lucrările afectează şi circulaţia pe Faleză. Astfel, prima bandă de circulaţie de pe sensul de mers dinspre Elice către Punctul Trecere Bac este, de asemenea, obturată în intersecţia cu Prelungirea Coşbuc.

În zonă este reparat un cămin tehnic şi este montată o vană de pe reţeaua de distribuţie a apei. Societatea care exploatează reţeaua, Apă Canal, spune că lucrările vor fi încheiate pe 4 septembrie, iar restricţiile de circulaţie în zonă vor fi ridicate în aceeaşi zi, la miezul nopţii.

Să mai spunem că de astăzi este închisă şi strada Basarabiei, de la intersecţia cu strada Domnească până la intersecţia cu strada Mihai Bravu. Şi acolo sunt înlocuite mai multe vane de pe reţeaua de alimentare cu apă potabilă. Artera va fi redeschisă traficului sâmbătă, la miezul nopţii.

Citit 1219 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.