CJ se perfecţionează on-line

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un proiect câştigat şi un parteneriat CJ – ISU *

Consilierii judeţeni au aprobat vineri un parteneriat al Consiliului Judeţului (CJ) cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Eremia Grigorescu” pentru realizarea proiectului „Implementarea unui sistem integrat de e-administraţie la nivelul Consiliului Judeţului Galaţi şi a unor instituţii publice din judeţul Galaţi”. Proiect câştigat de CJ prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.

Printre altele, este vorba de crearea unui sistem informatizat de management al investiţiilor şi de monitorizare a proiectelor pe platforma GIS, de creare a unor servicii electronice care să rezolve probleme ale cetăţenilor etc.

Sistemul nou creat va reduce timpul de aşteptare a cetăţenilor în obţinerea de informaţii şi va creşte competitivităţii angajaţilor CJ.

Direcţia de Dezvoltare Regională a CJ va urmări implementarea proiectului. Consiliul, ca „lider de proiect”, plăteşte cofinanţarea, de doi la sută, a proiectului, adică peste 78.800 lei. Va asigura şi cheltuielile neeligibile aferente proiectului, adică peste 749.180 lei.

De asemenea, va asigura cheltuielile până la decontarea sumelor cheltuite de către partea europeană. ISU nu va avea de susţinut financiar proiectul, care va derula un parteneriat instituţional de cel puţin 60 de luni de la finalizarea proiectului.

Citit 541 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.