Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
4 comentarii

În urma deciziei luate de către Judecătorii Tribunalului Galaţi, aceea de a suspenda hotărârea Consilului Local prin care se modifica organigrama companiei publice de transport, PNL Galați cere demisia conducerii societăţii Transurb S.A. Galaţi, condamnând atitudinea abuzivă şi discreţionară în repartizarea posturilor de muncă. Consilierii locali Onuț Atanasiu și Alexandru Șerban au atras, de asemenea, atenţia, într-o conferință de presă, asupra lipsei de profesionalism şi de corectitudine a autorităţilor locale cu privire la managementul transportului în comun. Organigrama aprobată în luna decembrie a anului trecut prevedea desfiinţarea a 29 de posturi din zona producţiei, fiind, însă, suplimentate 12 posturi pentru personalul TESA.
“Cerem demisia conducerii societăţii Transurb S.A. Galaţi şi curăţarea companiei de pseudospecialiştii numiţi în funcţii pe baza carnetului de partid sau a unor relaţii de rudenie cu liderii politici care, din păcate, decid repartizarea pe posturi”, au transmis consilierii PNL.

Citit 4652 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 02:25

4 comentarii

 • postat de Somer de la APA Canal Luni, 22 Aprilie 2019 22:08 86.124.201.*** Link la comentariu
  1
  10

  Draga ,,PNL",

  Cere demisia si conducerii APA Canal SA Galati. Schimba ce 60 miniconducatori din APA Canal in lucratori cu indicatori de performanta. Din societatea de APA in Serviciul de furnizare APA, iar din economia realizata iei autobuze noi ptr transport. Nu uita de membrii CA si Aga

  Raportează
 • postat de Akbar Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 13:39 5.13.182.*** Link la comentariu
  0
  9

  Out 29 de oameni direct productivi si soseau (pe linie de partid, probabil) 12 "specialisti" TESA. Sa urce firma pan' la cer, vorba cantecului. Pai, cand esti "bugetata" de platitorii de taxe si impozite care bat maruntica prin statii pana apare la orizont un SH marca Transurb cu care, daca ai noroc si nu i-a foc, ajungi fericit in statia urmatoare si mai stai si fara griji la capitolul concurenta, nu-i pacat sa "bagi in sistem" persoane fara pedigree politic ? Ca doar si cu 12 si fara...treaba merge oricum.

  Raportează
 • postat de Radu Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 08:46 86.124.205.*** Link la comentariu
  0
  20

  Fara nici o suparare dar transportul în comun din orasul nostru este jalnic .
  Nu acuz toti soferi dar uni dintre ei se comporta de zici ca au probleme psihice si nu au ce cauta in domeniul transportului în comun
  Autobuzele epave ale unor alte orase europene
  Pe de alta pate nici calatori nu sunt usa de biserica si deaceea ar trebui implementat un sistem de supraveghere cu camere in autobuze plus niste amenzi aspre pt deteriorarea bunurilor publice
  Sistemul biletelor ar trebui relucrat din temelii ,adauganduse bilete valabile intr-un interval orar valabile pe mai multe trasee.
  Iar daca la conducere sunt interese politice atunci slabe sanse de rezolvare ,se va face carpeala ca la bac si va fi interesul partidului pe primul loc iar de interesul cetatenilor nu ii intereseaza pt ca din jeep nu simti timpul de asteptare din statie si nici aglomeratia din autobuz !

  Raportează
 • postat de Aronnax Vineri, 19 Aprilie 2019 18:29 5.13.155.*** Link la comentariu
  0
  35

  Mie personal mi-e scârbă de condițiile 0 de nimic oferite de către Transurb.Demisia cu toții!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.