Cine face dezinsecţie şi deratizare la Primăria Galaţi

Cine face dezinsecţie şi deratizare la Primăria Galaţi

DDD București
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

În ciuda intervenţiilor programate şi executate de serviciul public Ecosal, Primăria Galaţi pare că a cam pierdut războiul cu ţânţarii şi căpuşele care prosperă în spaţiile verzi sufocate de buruieni. Municipalitatea are nevoie, însă, de dezinsecţie şi deratizare interioară.

În acest scop, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, a fost atribuit direct un contract în valoare de 6.330 de lei fără TVA (1.341 de euro) firmei gălăţene DECIS LVK SRL.

Misiunea firmei va fi să aplice momeli raticide şi insecticide profesionale cu remanenţă îndelungată, biodegradabile, pentru îndepărtarea insectelor zburătoare (muşte, molii) şi căţărătoare (gândaci de bucătărie, ploşnite, purici, furnici).

Citit 2616 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2019 13:11

1 comentariu

  • postat de Nicu Joi, 04 Iulie 2019 13:51 86.124.203.*** Link la comentariu
    0
    1

    In oras Gospodaria Urbana NU taie iarba decat pe strazile principale ale orasului, (am crezut ca daca a fost numit ca director Dragos Magearu in Galati va fi un vacarm provocat de motocositoare, dar este o liniste de mormant (Eternitatea, Sf. Lazar, etc), Ecosal-ul NU dovedeste dezinsecţia şi deratizarea interioară a Primariei Galati. DE CE SA NU DAM BANI DE LA BUGET firmei DECIS LVK SRL, cea care an de an este abonata Primariei Galati ?????

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.