Locul de muncă sau votul prin corespondenţă?

Locul de muncă sau votul prin corespondenţă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, şi ministrul de Externe, Teodor Baconschi, ar putea fi chemaţi la audieri de către preşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, liberalul Victor Paul Dobre (FOTO). Politicianul va propune comisiei pe care o conduce invitarea celor doi miniştri pentru a spune ce au făcut până acum şi ce vor să facă mai departe în privinţa restricţionării dreptului la muncă al românilor în Spania.

„Nu spun că măsurile Spaniei sunt ilegale, dar nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Suntem prima ţară faţă de care se ia măsura şi boala se întinde. Când am aflat cu toţii că se restricţionează dreptul la muncă era prea târziu. Poate, câteva zile, ministrul de Externe nu se mai ocupă de legea votului prin corespondenţă, ci de soarta românilor, că, în ordinea priorităţilor, românii din diaspora sunt mai preocupaţi de păstrarea locului de muncă decât de vot”, a spus Dobre.

Deficitul pe fondul de pensii şi şomaj şi problema ajutoarelor sociale vor fi şi ele pe agenda discuţiilor. „După statisticile Guvernului nu mai e nimeni şomer, dar avem deficit la fondul de şomaj”, a comentat ironic Dobre.

Citit 724 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.