Distracţie pentru toate vârstele şi gusturile, de ZIUA MARINEI
Foto: Bogdan Codrescu

Distracţie pentru toate vârstele şi gusturile, de ZIUA MARINEI
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Plimbări cu caiacul pe Dunăre, spectacole de magie şi atelier de experimente ştiinţifice pentru cei mici, face-painting şi jonglerie pe picioroange, jocuri marinăreşti şi minidiscotecă pentru copii, programe artistice pentru toate vârstele în fiecare seară, mâncare cu specific pescăresc şi mediteranean, cam aşa arată programul la care administraţia locală s-a gândit de Ziua Marinei, pe Faleza Superioară, tronsonul cuprins între Biserica Precista şi Parc Viva, în perioada 16-18 august.

Deşi Ziua Marinei este sărbătorită pe 15 august, gălăţenii vor avea parte de trei zile de evenimente şi distracţie pentru toate gusturile şi vârstele, în intervalul 16-18 august. Pentru organizarea distracţiei, municipalitatea a scos la bătaie un contract cu o valoare estimată de 134.000 de lei fără TVA şi aşteaptă ofertele până pe 5 august. Iată, potrivit caietului de sarcini, ce anume cere Primăria Galaţi de la viitorul organizator: activităţi pentru copii, manifestări cultural-artistice şi crearea unei zone Food&Drinks.

În primul rând, se cere organizarea unei zone destinate copiilor, în care se va crea o atmosferă veselă, cu personaje din desene animate, marinari, desene pe asfalt, forme din baloane, baloane de săpun, face-painting şi origami. În intervalul orar 10,00 - 11,30 se vor organiza jocuri marinăreşti pentru copii, activităţi sportive cu tematică marinărească şi minidiscotecă pentru copii. În intervalul orar 17,00 - 20,00, vor avea loc spectacole de magie, atelier de experimente ştiinţifice, atelier de creaţie păpuşi, modelare de baloane, baloane uriaşe de săpun, face-painting, show-uri de jonglerie pe picioroange şi jonglerii cu foc.

Pe 18 august, în intervalul orar 10,00 - 11,30, pe lângă activităţile incluse în programul zilnic al evenimentului, ar urma să aibă loc şi un concurs de biciclete pe traseul Parc Viva - Biserica Precista, participanţii purtând ţinute cu temă marinărească.

În fiecare zi a evenimentului, de la 10,00 la 16,00, vor fi organizate plimbări cu caiacul pe Dunăre pentru cei care sunt interesaţi.

Tot în fiecare zi, contractorul are obligaţia să propună un program artistic în intervalul orar 18,00 - 21,00, care poate fi modificat, prelungit, decalat în caz de vreme nefavorabilă sau în cazul în care anumite activităţi nu s-au finalizat.

În apropierea zonei în care vor avea loc manifestările cultural-artistice, organizatorul are obligaţia să organizeze o zonă Food & Drinks. Este vorba de mâncare cu specific pescăresc şi mediteranean, dar şi un stand cu îngheţată sau clătite, iar băuturile vor fi răcoritoare sau nu, alcoolice şi nonalcoolice.

Criteriul de atribuire a contractului este "preţul cel mai scăzut".

Citit 6409 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 August 2019 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.