Mobilier urban, plin de gunoi

Mobilier urban, plin de gunoi

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Uneori, mobilierul urban are pentru gălăţeni o cu totul altă întrebuinţare decât cea pentru care a fost instalat. Primăria a procedat la amplasarea de bănci pentru a crea un climat plăcut şi civilizat în oraş. Cu toate acestea, din păcate, lipsa educaţiei lasă adesea de dorit, fapt ce ne afectează pe toţi. Spiritul civic, ingredientul principal pentru buna funcţionare a societăţii, ar trebui învăţat, astfel încât comunitatea în care trăim să fie una armonioasă. La capitolul acesta, rămânem însă corigenţi. Fapt demonstrat pe strada Prelungirea Traian, unde o bancă a devenit coşul de gunoi al unui restaurant.

Citit 863 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2019 17:31

2 comentarii

 • postat de CetateanX Luni, 12 August 2019 09:40 5.13.181.*** Link la comentariu
  0
  7

  Spiritul civic la romani este aproate inexistent. Trebuie luate masuri drastice fata de lipsa bunului simt, asa cum se procedeaza in tarile normale. Lipsa bunului simt este dictata de interesul politic. Nu deranjam golanimea pentru ca avem nevoie si de voturile lor, nu-i asa? Ia declarati razboi mizeriei, puturoseniei, teribilismului - lipsei de educatie intr-un cuvant - prin atentionari publice, amenzi, eventual pumni in cap ca sa priceapa dobitocul, sa vedeti cum se schimba situatia!

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Luni, 12 August 2019 09:36 5.13.208.*** Link la comentariu
  1
  4

  A innebunit lumea primaria cu montari de camere. In zona nu e niciuna ori nu le baga oricum nimeni (un operator ,dispecer ceva) in seama? Ori mai e varianta ca nu sunt ce trebuie ,doar s-au papat banii de camere bune.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.