Cum se lucrează la Piaţeta Florilor de Tei (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Cum se lucrează la Piaţeta Florilor de Tei (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Cu fiecare zi care trece, Piaţeta "Florilor de Tei", la care se lucrează susţinut, începe să schimbe imaginea ternă a oraşului. Vestea bună este că în locul pavelelor gri, care au acoperit esplanadele de la Potcoava de Aur şi Dunărea, în piaţeta de lângă Policlinica cu Plată s-a optat pentru un mic joc de culori care înviorează imaginea, alungând monotonia. E drept că unii dintre gălăţeni şi-ar fi dorit ca spaţiile verzi să fie mult mai generoase şi mai umbroase!

Conform proiectului, aici se vrea a fi o zonă modernă de relaxare, cu bănci pentru odihnă, iluminat decorativ, alei de acces, zone plantate cu verdeaţă şi arbuşti ornamentali, dar şi nouă locuri de parcare a autoturismelor.

Reamintim că piaţeta este amenajată pe terenul viran rămas după demolarea scheletului Arenei de Box. Lucrările sunt executate de Rovis Lider SRL, după proiectul făcut de ATU Consulting SRL. Valoarea amenajării se ridică la 449.413 lei cu TVA şi, conform panoului de lucrări, în noiembrie ar trebui să fie gata. Dar la ritmul în care se desfăşoară lucrările termenul ar putea fi mai scurt.

Citit 4917 ori Ultima modificare Joi, 29 August 2019 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.