Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, la originea unui nou scandal

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, la originea unui nou scandal
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Deputatul PSD gălăţean Nicolae Bacalbaşa i s-a adresat unui coleg din Parlament cu terminologia nazistă „untermensch", termen folosit de nazişti pentru „non-arieni”, informează Mediafax. Deputatul Ovidiu Gantz din partea grupului minorităţilor l-a apostrofat pe Bacalbaşa acuzând o campanie de discreditare a etniei germane. „Sigur că aici ne-am adunat oameni de pe toate orizonturile sociale şi culturale. Suntem colegi nu pentru că ne-au plăcut unii, ci pentru că ne-a adunat soarta împreună. Totuşi eu nu înţeleg să suport şi să admit mârlănia unui individ care pentru mine este untermensch, că tot avem preşedinte german, şi care vorbeşte după ce am votat eu şi colegii mei despre decizii ruşinoase. Deciziile Parlamentului nu sunt ruşinoase şi neruşinoase, sunt deciziile Parlamentului. Să facem politică, să ne înfruntăm, dar să ne ferim ca naiba de mârlani care ajung la microfon", a afirmat deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, miercuri, în timpul şedinţei de plen din Camera Deputaţilor.

Deputatul Ovidiu Gantz, reprezentantul minorităţilor germane l-a apostrofat pe Nicoale Bacalbaşa, acuzând PSD de o amplă campanie de discreditare a preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi a etniei germane, pe care îi asociază cu regimul nazist. „Am asistat astăzi, din nou, la intervenţia unui deputat PSD care a folosit terminologia regimului nazist din Germania anilor 30-40 la adresa unui coleg deputat, indiferent care ar fi acesta. Este absolut inacceptabil. Mai mult, asocierea, ca să citez, "că tot avem preşedinte german" este o mizerie inimaginabilă. o nouă ticăloşie a unui reprezentant PSD la adresa preşedintelui României şi a unei minorităţi germane pe care eu o reprezint în Parlament. Şi eu sunt german, domnule deputat, şi ce legătură are aceasta cu regimul nazist din Germania şi cu terminologia acestor criminali? Nu vă este ruşine să veniţi în Parlamentul României să vă adresaţi de maniera aceasta unui coleg? Nu vă este ruşine să faceţi acest lucru în raport cu preşedintele ţării? ", a declarat, în plen, deputatul Ovidiu Gantz.

Ulterior, deptatul PSD Nicolae Bacalbaşa şi-a cerut scuze pentru terminologia folosită la adresa colegului său de plen.

Citit 3593 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 13:15

4 comentarii

 • postat de scoala balcanica
  Vineri, 30 August 2019 01:35
  89.136.231.***
  veniti cu proiecte nu cu circ in parlament si cu marlaneala si cu barfa ca la mahala. nu va e rusine? veniti cu legi si proiecte care sa scoata tara din saracie si lasati manelismele.
  1
  43
  Raportează
 • postat de paloma
  Joi, 29 August 2019 20:40
  5.13.254.***
  Un alt psd-ist care ne face de ras in tara !!! Si nu-i la prima abatere !!!
  4
  42
  Raportează
 • postat de Cetățean
  Joi, 29 August 2019 18:15
  5.13.149.***
  Deputatul Bacalbașa ,în acest mandat al psd -alde cu o guvernarea dezastroasă ptr. care a adus țara în colaps financiar fiind dealtfel și cea mai nocivă coaliție de guvernare din ultimii 30 de ani,,actualmente pe făraș spre groapa istoriei chiar dacă cât de curând se vor reinventa în pro-românia,căci așa sunt ei obișnuiți ,cu traseismul nu că ar renunța la vreun viitor mandat,nu a făcut altceva decât scandaluri care l-au adus pe prima pagină a mas-media ,
  Omul acesta este o dezamăgire ptr. gălățeni,și în mandatul de președinte al consiliului județean a fost o catastrofă,spun toate astea trăgând astfel un semnal de alarmă ptr. viitoarele alegeri cu referire la cei care l-au votat ,ptr. că un politruc ca el care s-a abonat la salariu din bugetul de stat nu v-a renunța la a face politică în defavoarea viitoarelor generații fiind responsabil și de voturile ptr. care CP și CPP au fost măcelărite și nu numai.
  3
  42
  Raportează
 • postat de greata
  Joi, 29 August 2019 14:30
  188.24.192.***
  Sa stea la pensie,30 de ani ne-au condus prost,santem de rasul tuturor nu are pic de rusine!
  2
  40
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.