De ce a fost spartă esplanada de la Potcoava de Aur

De ce a fost spartă esplanada de la Potcoava de Aur
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Modernizată şi pavată cu granit, esplanada de la Potcoava de Aur s-a pricopsit, miercuri, 4 septembrie, cu un ditamai şanţul. Acesta a fost săpat chiar în zona staţiei de transport public local. E drept, muncitorii s-au străduit să scoată dalele de granit fără a le sparge sau deteriora şi, pentru evitarea accidentelor, zona a fost delimitată şi semnalizată.

Potrivit datelor noastre, această intervenţie nu are legătură cu investiţia care schimbă din temelii întreaga zonă centrală a oraşului, lucrare al cărei termen de finalizare este în noiembrie.

Conform Primăriei, şanţul a trebuit săpat pentru a se instala canalizaţia necesară cablurilor de curent care vor alimenta componentele sistemului de e-ticketing (taxare automată a titlurilor de călătorie, de informare a pasagerilor şi de management al flotei în municipiul Galaţi). Este vorba despre automatele de vânzare a biletelor de călătorie cu Transurb, care ar trebui să devină funcţionale din această toamnă, moment din care biletele de călătorie cu Transurb vor fi temporare, nu per călătorie, şi nu se vor mai putea cumpăra de la şofer sau vatman.

Citit 7215 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 02:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.