Cine va construi drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră

Cine va construi drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Asocierea Constructa Mecanique SRL - Obercons Comp SRL a câştigat, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul pentru amenajarea unei artere de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri”. Este vorba despre celebrul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră pe care, potrivit panoului care anunţă investiţia, ar fi trebuit să-l construiască firma Lemacons.

Aşa cum aţi putut citi deja în ziarul „Viaţa liberă”, Lemacons a renunţat la această lucrare, contractul în valoare de 3.388.039 de lei a fost anulat, prin urmare administraţia locală a scos din nou la licitaţie execuţia acestei artere.

Procedura s-a încheiat ieri, valoarea noului contract fiind de 4.029.939 de lei fără TVA. Nu vă putem spune când ar putea începe construcţia drumului. Cert este că, dacă, până în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi nu va realiza artera de legătură prin curtea Poliţiei de Frontieră, atunci terenul de 8.602 metri pătraţi, pe care drumul ar trebui să-l străbată, se va întoarce de drept în domeniul public al statului. Şi praful se va alege de investiţia pentru care autorităţile fac demersuri din 2005 încoace!

Citit 6831 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.