Primăria Galați evaluează riscul la securitatea fizică a Palatului Gheorghiu

Primăria Galați evaluează riscul la securitatea fizică a Palatului Gheorghiu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

"Servicii de evaluare a riscului la securitatea fizica pentru obiectivul Casa «Simion Gheorghiu», strada Domnească nr. 24, obiectiv ce aparţine municipiului Galaţi", constituie obiectul achiziţiei publice lansate de Primăria oraşului. Pare puţin straniu că municipalitatea evaluează "riscul la securitatea fizică" a unei ruine sufocate de gunoaie, ce-a mai rămas din imobilul de patrimoniu marcat acum cu bulină roşie de risc seismic I.

Conform caietului de sarcini, activităţile din cadrul contractului vizează "identificarea factorilor de risc şi a vulnerabilităţilor care pot să pună în pericol bunurile sau persoanele fizice". De asemenea, după ce se va evalua nivelul de risc, trebuie alese "modalităţile optime prin care pot fi eliminaţi factorii de risc".

Contractul, cu o valoare estimată de 300 de lei fără TVA, va fi atribuit pe criteriul celui mai mic preţ oferit. Ofertele sunt aşteptate până pe 1 noiembrie. Durata de realizare a serviciilor este de zece zile de la data semnării contractului.

Citit 2693 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.