Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
4 comentarii

"Servicii de evaluare a riscului la securitatea fizica pentru obiectivul Casa «Simion Gheorghiu», strada Domnească nr. 24, obiectiv ce aparţine municipiului Galaţi", constituie obiectul achiziţiei publice lansate de Primăria oraşului. Pare puţin straniu că municipalitatea evaluează "riscul la securitatea fizică" a unei ruine sufocate de gunoaie, ce-a mai rămas din imobilul de patrimoniu marcat acum cu bulină roşie de risc seismic I.

Conform caietului de sarcini, activităţile din cadrul contractului vizează "identificarea factorilor de risc şi a vulnerabilităţilor care pot să pună în pericol bunurile sau persoanele fizice". De asemenea, după ce se va evalua nivelul de risc, trebuie alese "modalităţile optime prin care pot fi eliminaţi factorii de risc".

Contractul, cu o valoare estimată de 300 de lei fără TVA, va fi atribuit pe criteriul celui mai mic preţ oferit. Ofertele sunt aşteptate până pe 1 noiembrie. Durata de realizare a serviciilor este de zece zile de la data semnării contractului.

Citit 2162 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 00:23

4 comentarii

 • postat de Nu avem nevoie de consilli si primar Duminică, 03 Noiembrie 2019 21:26 108.245.201.*** Link la comentariu
  1
  6

  Aceasta cladire e un exemplu clar negativ al neputintei , incapabilitatii , idioteniei , nepasarii alesilor urbei din ultimii 30 de ani ...De ce mai avem nevoie de consiliu local / consilieri sau primar ???!!! Sa nu faca nimic sa pice totul pe noi la propriu si figurat ?! Oricum i-au banii de pomana ...
  Nu avem nevoie de primarie/primar consiliu loca sau judetean sa stea aia degeaba acolo pe banii nostri
  UE ar trebui sa monitorizeze direct fodurile de dezvoltare aici in Ro/Galati , sa aibe reprezentati directi/ supraveghetori care administreze direct orice ....Numai mana de lucru sa fie locala ..atat .
  Legile ar trebui sa fie exact ca-n UE , codul penal la fel , salariile , tot ca de asta suntem in ....UE ..
  Nu ce se intampla acum si de zeci de ani ,,pica tot pe noi cu alesii nostri . Terminati cu aceste consilii si primar . care nu fac nimic ,,doar smenuri si combinatii .

  Raportează
 • postat de Stroe Miercuri, 30 Octombrie 2019 09:09 188.24.255.*** Link la comentariu
  0
  17

  Vrem sa se repare aceasta bijuterie arhitecturala a Galatiului!

  Raportează
 • postat de UBSD (Una Bucată Social-Democrat) Marți, 29 Octombrie 2019 20:45 95.76.3.*** Link la comentariu
  5
  15

  Cee...?! Asta este reabilitare cu perdea sau cum?? Doamne ferește (vorba românului de rând)... Cred că de când a devenit domnul Pucheanu primar se tot vorbește despre Palatul Gheorghiu și mai nimic în final! Toți gălățenii doresc reabilitarea de urgență a Palatului Gheorghiu, urmat de reabilitarea TUTUROR imobilelor-monument istoric de pe strada Domnească și nu numai! Cu toții dorim un Centru al Galațiului care să fie pus în valoare corespunzător, cu care să ne mândrim și care să fie vizitat de cât mai mulți turiști! Se aude domnule Pucheanu și PSD Galați?? Mai cu viață!!! Dacă apare un cutremur mai puternic și clădirea se dărâmă, chiar dacă nu e vina dumneavoastră 100%, veți fi găsiți țapi ispășitori, domnule Pucheanu și PSD Galați!!!

  Raportează
 • postat de IC Marți, 29 Octombrie 2019 19:34 82.79.132.*** Link la comentariu
  5
  17

  In functie de rezultat ,de starea de distrugere a Palatului ,va fi tras cineva la raspundere ,vor fi imputate pagubele ,va face cineva de prin Primarie,vreo 10-20 de ani de puscarie ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.