Cine va fi consilier local în locul lui Radu Cosca

Cine va fi consilier local în locul lui Radu Cosca
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pentru că a devenit directorul Clubului Sportiv Municipal Galaţi, funcţie incompatibilă cu cea de consilier local, Radu Cosca a renunţat la mandat, demisionând. În locul lui, va fi validat astăzi un nou consilier local ALDE.

Este vorba despre Cristian Duca, de profesie tehnician, aflat la poziţia 32 pe lista de candidaţi a ALDE la Consiliul Local. În adresa partidului se precizează că supleanţii de pe poziţiile 23, 24, 25, 26, 27, 28 şi 29 pe lista de candidaţi la alegerile locale nu mai sunt membri ALDE. Iar supleanţii de la poziţiile 30 şi 31 au renunţat în mod expres la mandatul de ales local. Aşa s-a ajuns la poziţia 32. După Cristian Duca mai sunt doar două nume pe listă, deci în cazul în care echipa ALDE ar trebui schimbată în cele câteva luni rămase până la alegeri ar putea fi o problemă.

Cristian Duca va activa ca membru al Comisiei de buget, finanţe, administrarea domeniului public şi privat al municipiului Galaţi, precum şi în orice alte structuri în care Radu Cosca a fost desemnat în calitate de consilier local.

Citit 3847 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.