Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Pentru că a devenit directorul Clubului Sportiv Municipal Galaţi, funcţie incompatibilă cu cea de consilier local, Radu Cosca a renunţat la mandat, demisionând. În locul lui, va fi validat astăzi un nou consilier local ALDE.

Este vorba despre Cristian Duca, de profesie tehnician, aflat la poziţia 32 pe lista de candidaţi a ALDE la Consiliul Local. În adresa partidului se precizează că supleanţii de pe poziţiile 23, 24, 25, 26, 27, 28 şi 29 pe lista de candidaţi la alegerile locale nu mai sunt membri ALDE. Iar supleanţii de la poziţiile 30 şi 31 au renunţat în mod expres la mandatul de ales local. Aşa s-a ajuns la poziţia 32. După Cristian Duca mai sunt doar două nume pe listă, deci în cazul în care echipa ALDE ar trebui schimbată în cele câteva luni rămase până la alegeri ar putea fi o problemă.

Cristian Duca va activa ca membru al Comisiei de buget, finanţe, administrarea domeniului public şi privat al municipiului Galaţi, precum şi în orice alte structuri în care Radu Cosca a fost desemnat în calitate de consilier local.

Citit 2886 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 01:46

2 comentarii

 • postat de DESPERADO Joi, 31 Octombrie 2019 13:46 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  14

  Va veni un tehnician la CL în Comisia de buget... :)
  Vă daţi seama ce oameni am avut şi avem la conducerea urbei noastre?
  Cu oameni de ăştia s-a luat şi decizia distrugerii Sistemului Centralizat de încălzire a oraşului... pentru că e mai greu să găseşti o soluţie de MODERNIZARE a Sistemului de Încălzire. Pentru asta îţi trebuie ceva materie cenuşie în căpăţână!
  Cât despre dl Cosca nu ştiu cum a ajuns Director la CSM Galaţi şi ce pregătire sportivă are, dar sigur a fost o numire politică!
  Abia aştept să se DEPOLITIZEZE toate instituţiile statului odată pentru totdeauna!

  Raportează
 • postat de nedumerire Joi, 31 Octombrie 2019 08:32 5.2.209.*** Link la comentariu
  1
  15

  Nedumerire..daca la nivel central ALDE a dezertat ca sobolanul care paraseste corabia cand simte pericolul..la noi, in Galati, de ce mai fac parte din acesta alinta si ocupa posturi cheie..de directori, de consileri locali? Care-i explicatia? Cu procentul lor minuscul obtinut la alegeri ce mai cauta domnule cu directori si consileri?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro