Trei posturi libere la Primăria Galaţi

Trei posturi libere la Primăria Galaţi

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria are nevoie de un referent, grad IA, la Biroul de Presă, de un inspector de specialitate, grad debutant la Serviciul Evidenţa Persoanelor şi de un consilier, clasa I, grad asistent - Biroul Informatizare, motiv pentru care organizează concursuri de recrutare.
Pentru postul contractual de la Biroul de Presă candidaţilor li se cer studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat şi vechime în specialitatea studiilor medii absolvite de minimum cinci ani. Dosarele se pot depune până pe 26 noiembrie, pe 5 decembrie va avea loc proba scrisă, urmată de interviu.
Pentru postul contractual la Evidenţa Persoanelor se cer studii universitare de licenţă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura ştiinţe economice. Dosarele se primesc până pe 26 noiembrie, pe 4 decembrie este proba scrisă,  urmată de interviu.
În cazul funcţiei publice de consilier, clasa I, grad asistent, la Biroul Informatizare candidaţii trebuie să fie ingineri de sisteme, calculatoare şi tehnologia informaţiei, cu vechime de minimum un an în specialitate. Înscrierile se fac până pe 4 decembrie, examenul scris este pe 16 decembrie, urmat de interviu.
 

Citit 5429 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 17:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro