Prefectul Dorin Otrocol şi-a anunțat ieșirea la pensie

Prefectul Dorin Otrocol şi-a anunțat ieșirea la pensie
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

După cum am anunțat, ieri, în sala mare a Consiliului Județean (CJ), a avut loc o ședință ordinară a „legislativului” județean ce a consemnat aprobarea tuturor punctelor înscrise pe ordinea de zi. Am notat puține interpelări, dar și explicația președintelui Consiliului Județean, Costel Fotea, cu privire la stadiul fizic al realizării proiectului „Extindere și modernizare variantă ocolitoare a municipiului Galați”, aprobat prin POR 2014-2020.

„Există necesitatea intervenției companiei Electrica pentru mutarea a circa 170-200 de stâlpi de electricitate din zonă și nu s-a trecut la exproprieri (ale persoanelor fizice și juridice deținătoare de terenuri în zona de realizare a proiectului de infrastructură – n.r.)”, a menționat acesta. Domnia sa a introdus suplimentar pe ordinea de zi și alte câteva puncte dintre care menționăm alocarea sumei de 1,405 milioane lei pentru UAT-uri în vederea prevenirii și combaterii lunecușului și înzăpezirii din fondul de rezervă aflat la dispoziția CJ pentru achiziție carburant.

Altfel, ședința a fost marcată de anunțul făcut de prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, cu privire la depunerea dosarului de pensionare. Acesta a anunțat că a fost ultima ședință de Consiliu Județean la care participă în calitatea sa oficială. În şedinţă, a depus jurământul şi noul consilier județean Costel Adrian Nistor. Acesta îl înlocuiește pe Romulus Lucian Iaru (Partidul Mișcarea Populară), „urcat” de curând în poziția de secretar general adjunct al Guvernului Orban. Foto Bogdan Codrescu

Citit 3829 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.