Lucrările la centura orașului ar putea începe în februarie

Lucrările la centura orașului ar putea începe în februarie
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, susține că ”centura mică” intră în linie dreaptă. ”Am finalizat de analizat proiectul tehnic, astfel că în şedinţa de la sfârşitul acestei luni îl vom supune aprobării consilierilor judeţeni. Proiectul tehnic a fost depus în termen, iar fiecare filă a acestui document și fiecare reper din punct de vedere tehnic a fost verificat de către specialişti, astfel că acolo unde au existat aspecte neclare au fost solicitate clarificări sau chiar ajustari. Am obţinut deja peste 90 la sută dintre avizele necesare demarării acestui proiect, iar după aprobarea proiectului tehnic vom putea depune actele pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.

Îmi doresc foarte mult ca luna viitoare să emit ordinul de începere a lucrărilor la cea mai importantă investiţie a Galaţiului. Este un proiect complex din punct de vedere tehnic, cu foarte multe aspecte care trebuie luate în considerare şi pentru care trebuie găsite soluţii. De aceea, suntem foarte atenţi cu modul în care se derulează acest proiect, mai ales că printre lucrările ce trebuie realizate se află și construcția unui pod hobanat.

După finalizarea acestui proiect, timpul petrecut în trafic pe Drumul de Centură va scădea, costurile cu transportul vor scădea și ele, iar siguranța în trafic va crește. Proiectul are o valoare de peste 30 de milioane de euro şi este finanţat din fonduri europene”, a declarat ieri, 22 ianuarie Costel Fotea, pe o rețea de socializare.

Citit 6091 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.