Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
5 comentarii

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, susține că ”centura mică” intră în linie dreaptă. ”Am finalizat de analizat proiectul tehnic, astfel că în şedinţa de la sfârşitul acestei luni îl vom supune aprobării consilierilor judeţeni. Proiectul tehnic a fost depus în termen, iar fiecare filă a acestui document și fiecare reper din punct de vedere tehnic a fost verificat de către specialişti, astfel că acolo unde au existat aspecte neclare au fost solicitate clarificări sau chiar ajustari. Am obţinut deja peste 90 la sută dintre avizele necesare demarării acestui proiect, iar după aprobarea proiectului tehnic vom putea depune actele pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.
Îmi doresc foarte mult ca luna viitoare să emit ordinul de începere a lucrărilor la cea mai importantă investiţie a Galaţiului. Este un proiect complex din punct de vedere tehnic, cu foarte multe aspecte care trebuie luate în considerare şi pentru care trebuie găsite soluţii. De aceea, suntem foarte atenţi cu modul în care se derulează acest proiect, mai ales că printre lucrările ce trebuie realizate se află și construcția unui pod hobanat.
După finalizarea acestui proiect, timpul petrecut în trafic pe Drumul de Centură va scădea, costurile cu transportul vor scădea și ele, iar siguranța în trafic va crește. Proiectul are o valoare de peste 30 de milioane de euro şi este finanţat din fonduri europene”, a declarat ieri, 22 ianuarie Costel Fotea, pe o rețea de socializare.

Citit 5447 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:45

5 comentarii

 • postat de investitor Luni, 03 Februarie 2020 19:44 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  4

  strada traian incepand de la patinor si pana la spital edezatru. Gropi, deniveleri, e teroare ce e acolo. e si trafic mare acolo si deci trebuie urgent facuta..linie de tamvai tot, tot. Apoi alta strada cu probleme e Aurel Vlaicu...denivelari, gropi, adancituri, canalizari care nu sunt la nivel. Dezastu. Prioritara e strada Traian. Cea mai importanta investitie nu e centura asta ci acel pod de la Braila de care vor beneficia toti galatenii si brailenii si restul.
  Daca eram eu in conducere faceam un Aeroport care sa deserveasca pe toti din zona asta , un Aqualand, un bazin olimpic si o sala de alergare si competitii sportive. Iarna nu avem unde alerga si face sport. Bacaul are o sala super pt asa ceva.

  Raportează
 • postat de centura lu peste prajit Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020 07:48 82.137.15.*** Link la comentariu
  1
  4

  ,,timpul petrecut în trafic pe Drumul de Centură va scădea,,... Timpul petrecut pe centura e relativ ok, problema e ca centura se termina in Cosbuc, care e strada principala, acolo se pierde timpul. Trebuia sa iasa prin transurb sau cel mai bine la intersectia de la metro, dar ar deranjat smecherii.

  Raportează
 • postat de Costi Vineri, 24 Ianuarie 2020 11:40 188.24.206.*** Link la comentariu
  2
  5

  Chiar se face un pod de jumate de kilometru ca sa nu darame bordeiele tiganesti din spatele LIDL? Am crezut ca glumiti.

  Raportează
 • postat de votul meu conteaza Vineri, 24 Ianuarie 2020 03:52 89.137.136.*** Link la comentariu
  2
  8

  Vrem bazin olimpic, aqualand, aeroport.

  Raportează
 • postat de caddy Joi, 23 Ianuarie 2020 13:46 89.238.225.*** Link la comentariu
  19
  5

  Gata, cand e de bine, nu mai comenteaza nimeni ? Ce "oameni" sunteti, de ras, Doamne ajuta si un aeroport, un mic tunel sub Dunare, ahahaha.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.