Unde dispar voturile din CL?

Unde dispar voturile din CL?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La recenta şedinţă a Consiliului Local, aleşii au fost nevoiţi să revoce hotărârea prin care fostului rector, prof. dr. ing. Emil Constantin, îi era acordat titlul de “Cetăţean de Onoare” al  municipiului Galaţi, şi apoi să îi decerneze din nou această importantă distincţie.

Ce s-a întâmplat? Aleşii au fost obligaţi să revină asupra deciziei pentru că aşa le-a cerut Prefectura. Printr-o adresă, Instituţia Prefectului le-a solicitat revocarea având în vedere faptul că, în urma controlului de legalitate, s-a constatat că hotărârea privind acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi” lui Emil Constantin nu a întrunit cvorumul necesar pentru a fi adoptată.

La şedinţa respectivă, reamintim, aleşii au uimit asistenţa prin faptul că unii dintre ei nu şi-au mai predat buletinele de vot, păstrându-le ca amintire. Ei bine, la fel s-a petrecut şi acum.

Hotărârea a fost revocată şi ulterior s-a votat din nou, secret, pentru ca fostului rector să-i fie acordat titlului. Surpriză! La numărătoare, deşi în sală erau 23 de aleşi, la numărătoare nu au ieşit decât 20!

Ori Triunghiul Bermudelor are vreun epicentru aici, ori câţiva dintre aleşi au devenit colecţionari pasionaţi de buletine de vot.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.