Autorităţile, obligate să suplimenteze mijloacele de transport în comun

Autorităţile, obligate să suplimenteze mijloacele de transport în comun
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

“Primăria Municipiului Galați va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, va micșora timpii de așteptare, astfel încât să se evite aglomerațiile de călători și asigură decontaminarea acestora”, aceasta este una dintre măsurile luate astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României.  

La rândul său, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat tot astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind stabilite noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. „Nu vor avea program decalat angajații Serviciului Public Ecosal, Societății Apă Canal Galați SA, Transurb SA, Calorgal SA și SC Gospodărire Urbană SRL, întrucât acestea prestează servicii de utilitate publică. SC Transurb SA va suplimenta mijloacele de transport în comun, pentru a se evita aglomerația cât și pentru menținerea distanței de siguranță între călători”, figurează printre măsurile luate.

Cele două măsuri sunt anunţate chiar în ziua în care autobuzele şi troleibuzele au circulat după graficul de weekend și sărbători legale.

Veştile nu pot decât să-i bucure pe gălăţenii care n-au de ales şi trebuie să iasă din case şi se deplaseze cu mijloacele de transport în comun. Cetăţeni care, astăzi au fost nevoiţi să călătorească înghesuiţi la orele de vârf.  

 

Citit 4141 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.