Chioşcuri de îngheţată, flori, dulciuri şi parcuri de distracţie
Foto: Arhivă

Chioşcuri de îngheţată, flori, dulciuri şi parcuri de distracţie
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Nu mai puţin de zece amplasamente, toate pe Faleza Inferioară, aprobate prin dispoziţii ale primarului Ionuţ Pucheanu, sunt scoase la licitaţie de Primăria Galaţi pentru comercializarea de îngheţată, produse zaharoase şi de patiserie, băuturi răcoritoare sau sucuri, parc de distracţii sau închirierea de bunuri recreaţionale. Alte nouă amplasamente sunt în Parcul Viva, Orăşelul Copiilor, aleea pietonală de la P-uri, Complexul Comercial Ţiglina I, pe strada Brăilei aferent blocului C8, în zona Cimitirului Eternitatea şi a Grădinii Publice. Aici sunt aşteptaţi comercianţii de îngheţată sau flori.

Pentru atribuirea licenţelor de ocupare a celor 19 amplasamente, Primăria organizează licitaţie publică, cu ofertă în plic. Persoanele interesate trebuie să depună plicuri sigilate cu documentele de calificare, până pe 3 iunie 2020, pentru fiecare amplasament dorit. Licitaţia se va desfăşura la sediul Primăriei, pe 5 iunie 2020.

Scopul atribuirii licenţelor pentru aceste amplasamente îl reprezintă atragerea de noi venituri la bugetul local şi asigurarea unor servicii complete pentru cetăţenii din municipiul Galaţi prin amplasarea de construcţii provizorii.

 

Citit 5109 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 18:39

4 comentarii

 • postat de Nea Gica
  Vineri, 22 Mai 2020 13:18
  188.24.200.***
  gata a trecut pandemia?
  5
  25
  Raportează
 • postat de Carmen
  Vineri, 22 Mai 2020 11:56
  109.166.131.***
  Licente doar ptr romani curati si contrlolati la sange nu pe ochi frumosi si prietenosi si un nu ptr burtosi cu 5 cls si faceti ceva inedit care sa fie utilizate si ptr alte sarbatori ....nu apoi sa ocupe locul pana la vara degeaba ...in plus sa se aeriseasca baza de la scari ,unde ati mai vazut casute exact la baza scarii undeva in europa ??? Sa cobori prin spatele chioscurilor ca sa ajungi sa vezi faleza ,toata faleza nu aveau loc???bn ca nu le ati instalat una peste alta ....
  7
  36
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Vineri, 22 Mai 2020 11:36
  82.79.235.***
  Singurul loc unde toti galatenii se plimba, pe faleza Dunarii. Este o lipsa acuta de parcuri iar pe perioada de vara, cand temperaturile sunt extrem de ridicate, nici macar aceasta plimbare nu ti-o mai poti permite din cauza tantarilor.
  3
  22
  Raportează
 • postat de O populatie, o conducere, o Faleza Inferioara...care se merita unele pe altele
  Vineri, 22 Mai 2020 09:27
  77.111.245.***
  Faleza Inferioara a Dunarii, de la Galati, este inclusa in zona protejata a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii care este protejata, la randul ei, de UNESCO. Fara sa intru in multe amanunte, lumea trebuie sa stie ca acestei i se aplica un regim juridic specific, international, care limiteaza la maxim interventia omului in zona respectiva, fiind permise doar amenajari care tin strict de navigatia pe Dunare sau militare.
  Avand in vedere legislatia STRICTA care este IN VIGOARE (!!!), ar trebui ca, pe Faleza Inferioara a Dunarii sa nu existe ABSOLUT NIMIC din ,,cancerul" care a atacat aceasta zona in ultimii 30 de ani...toate acele portiuni betonate sau asfaltate sau acoperite cu orice fel de suprafete, locuri pe care s-au amenajat (si se amenajeaza) tot felul de bodegi si de spatii de joaca (TOCMAI IN SINGURA ZONA CU ADEVARAT PRETIOASA DIN PUNCT DE VEDERE NATURAL PE CARE O ARE ORASUL !) si de ,,recreere" si de amplasare a acelor ... ,,OPERE DE ARTA" binecunoscute...
  Incet-incet, toata suprafata de spatiu verde va disparea si va ramane din aceasta ZONA PROTEJATA doar o insiruire jalnica de petice de beton care alterneaza cu altele de asfalt care alterneaza cu altele de cauciuc care alterneaza cu altele de...parloaga !!!
  Zona protejata a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Faleza Inferioara Galati, s-a degradat si s-a uratit si s-a transformat intr-o boschetarie, intr-un balci de cea mai mizerabila factura, exact ca si populatia Galatiului si a conducatorilor alesi ai acesteia...
  In aceasta ZONA UNICA trebuie DEMOLAT TOT...ABSOLUT TOT...DE LA UN CAP LA ALTUL...SCOASE CHIAR SI BANCILE...SI PASTRATA DOAR BANDA DE PROMENADA PIETONALA SI A BICICLETELOR, TROTINETELOR SI ROLELOR !!!
  Existe destule spatii in restul orasului pe care sa functioneze toate ,,OBIECTIVELE TURISTICE" amplasate acum in acea zona.
  6
  53
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.