Chioşcuri de îngheţată, flori, dulciuri şi parcuri de distracţie
Foto: Arhivă

Chioşcuri de îngheţată, flori, dulciuri şi parcuri de distracţie
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Nu mai puţin de zece amplasamente, toate pe Faleza Inferioară, aprobate prin dispoziţii ale primarului Ionuţ Pucheanu, sunt scoase la licitaţie de Primăria Galaţi pentru comercializarea de îngheţată, produse zaharoase şi de patiserie, băuturi răcoritoare sau sucuri, parc de distracţii sau închirierea de bunuri recreaţionale. Alte nouă amplasamente sunt în Parcul Viva, Orăşelul Copiilor, aleea pietonală de la P-uri, Complexul Comercial Ţiglina I, pe strada Brăilei aferent blocului C8, în zona Cimitirului Eternitatea şi a Grădinii Publice. Aici sunt aşteptaţi comercianţii de îngheţată sau flori.

Pentru atribuirea licenţelor de ocupare a celor 19 amplasamente, Primăria organizează licitaţie publică, cu ofertă în plic. Persoanele interesate trebuie să depună plicuri sigilate cu documentele de calificare, până pe 3 iunie 2020, pentru fiecare amplasament dorit. Licitaţia se va desfăşura la sediul Primăriei, pe 5 iunie 2020.

Scopul atribuirii licenţelor pentru aceste amplasamente îl reprezintă atragerea de noi venituri la bugetul local şi asigurarea unor servicii complete pentru cetăţenii din municipiul Galaţi prin amplasarea de construcţii provizorii.

 

Citit 5707 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.