”La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite”

”La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite”
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

"Dacă vom ajunge în situaţia nedorită de noi de a candida fără nicio formă de alianţă, cu siguranţă domnul profesor Onuţ Atanasiu va fi candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Galaţi", a declarat liderul organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, senatorul George Stângă. În vederea realizării unei alianţe de dreapta, liderul spune că a purtat deja discuţii cu PACT, PMP şi USR-PLUS, dar crede că Marius Stan are un loc în construcţia politică pe care şi-o doreşte.

"Îmi manifest deschiderea totală către o politică de alianţe formată pe partea dreaptă a scenei politice. La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă. Parlamentarul a răspuns astfel la întrebarea noastră cu privire la stabilirea candidatului liberal la Primăria Galaţi. Stângă a precizat că, în ultimele două săptămâni, a discutat cu reprezentanţi din partea PACT, PMP şi de la USR-PLUS. "Nu l-am menţionat pe dl Marius Stan, pentru că n-am reuşit să mă întâlnesc cu dumnealui, dar cu siguranţă în construcţia pe care noi vrem să o facem dumnealui are un loc foarte bine definit", a spus liderul PNL.

"Sunt convins că vom găsi cea mai bună soluţie, vom fi înţelepţi, raţionali, vom pune interesul gălăţenilor pe primul loc şi vom forma o alianţă care va câştiga Primăria municipiului Galaţi şi preşedinţia Consiliului Judeţean", a declarat, optimist, George Stângă.

Întrebat dacă alianţa va avea un candidat liberal la Primăria Galaţi sau există varianta susţinerii unui candidat de altă culoare politică, George Stângă ne-a răspuns: "În mod normal, ar trebui să intrăm într-o etapă de cercetări sociologice, să măsurăm mai mulţi candidaţi şi să ne fixăm pe cel care are cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Galaţi. Sondajul se va face în a doua parte a lunii iunie".

Citit 3280 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 20:39

10 comentarii

 • postat de sept
  Marți, 09 Iunie 2020 02:23
  89.137.136.***
  Ce sunt pardidele? Ce vor ele? Pentru ce se lupta si se rafuiesc? Ce obiective au? De ce isi pierd noptile luptand?
  sunteti naivi sa credeti ca va vor binele....partidele sunt Grupuri Organizate Infra......intelegeti voi!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Terente...din Galati
  Luni, 08 Iunie 2020 15:30
  89.137.231.***
  De acord 100%cu @votez: Greseala din 89, ne va urmari toata viata!
  0
  0
  Raportează
 • postat de BUDESCU MITICĂ
  Luni, 08 Iunie 2020 09:01
  109.103.173.***
  S-a vorbit de Pucheanu şi de Fotea, ca fiind de cînd lumea la conducerea celor două instituţii, primărie şi Judeţ. De ce este această percepţie, pentru că oamenii aştia s au implicat au fost mereu alături de problemele oraşului şi al judeţului cu viziuni îndrăzneţe şi rezultate vizibil mai bune pentru cetăţenii orşului şi al judeţului. Eu cred că trebuiesc
  1
  0
  Raportează
 • postat de corneliu
  Luni, 08 Iunie 2020 06:25
  92.85.13.***
  Parca nicaieri nu a dezamagit autodeclarata dreapta ca la Galati! Stanga este teoretic crestin-democrat esuat in gasca blatistilor PNL.Stan candideaza PNL si in mare graba vireaza la UNPR. Ce sa mai spun de traseismul gretos din ALDE.In aceste circumstante Pucheanu bate la scor. Sa fim realisti, nu exista speranta la Galati, eu am obosit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean onest ce nu are treba cu politica
  Duminică, 07 Iunie 2020 16:41
  79.116.108.***
  Buna zZiua eu as propune Primar pe domnul COSTEL FOTEA as vrea ca toata lunea sa vada ce a facut acest om pentru Galateni (constructii la spitale muze)
  3
  4
  Raportează
 • postat de Cetatean
  Duminică, 07 Iunie 2020 12:45
  77.111.247.***
  Liderii se formeaza, se cresc, sar cu idei, bune, rele, se lupta sa aplice ideile, aici este o intreaga opera pentru binele comunitatii si are in spate un staf de partid, cam ce a facut Nicusor Dan, cammm asa, pe cine a crescut ???? dreapta......pe Onut care a fost numit parca de PSD, director la un liceu, gresesc?
  0
  2
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 06 Iunie 2020 14:09
  89.136.0.***
  Cu tot respectul pentru calitatea de ”dascal/educator”, la care Onut Atanasiu a renuntat de mult, daca acesta va fi candidatul ”dreptei” la primarie, atunci se va pierde, poate chiar in favoarea actualului edil. Atanasiu nu poate reprezenta o alternativa deoarece municipiul Galati nu inseamna cateva sute de tineri ce au ”trecut” pe la CNVA/fostul Liceu Vasile Alecsandri (in mare parte plecati spre toate ”cele patru zari”! Iar ca personalitate, nu exista. Ce se poate spune despre prestatia in consiliul local? Nimic. Zgomot de tantar care nici nu inteapa!
  Candidatul ”dreptei” galatene trebuie sa fie un ”tanar” chiar neimplicat politic si ”neatins” de ”favoruri”, respectiv de numirea in calitatea de director al unei ”judetene/regionale”, cu sustinere a vreunui partidulet de dreapta. Daca aceste formatiuni nu au stiut sa se uneasca pentru a forma o alternativa la rosu, atunci vor ramane neinsemnati!
  Cu parere de rau!
  2
  7
  Raportează
 • postat de Cristi
  Sâmbătă, 06 Iunie 2020 13:13
  86.125.62.***
  In Romania nu exista partide sau politica de dreapta.
  Dreapta este conservatoare, iar stanga este progresista neomarxista.
  Noi avem doar partide neomarxist-progresiste de stanga cum sunt USR, PLUS, DEMOS.
  Si partide de centru - stanga cum sunt celelalte partide.
  Partide de drepta conservatoare avem doar trei : Partidul Noua Dreapta, Alternativa Dreapta si Partidul Neamul Romanesc.
  Insa aceste partide nu prea au adepti in randul romanilor.
  Romanii voteaza mereu cu vechii comunisti din PSD,PMP,PNL sau cu noii socialisti neomarxisti din USR-PLUS...
  5
  4
  Raportează
 • postat de florin
  Sâmbătă, 06 Iunie 2020 07:56
  5.13.176.***
  USR ce candidați va propune în jud Galati?Pentru ca eu unul m-am săturat de asa zisa opoziție la PSD făcută de PNL la Galati!Domle ar fii de noaptea minții ca la Galati sa fie propuși după atîția ani tot Pucheanu,Stan sau Ciumancenco.Si se trece vu vederea ca importanți sunt si consilierii locali!Cine cercetează cu ce sau ocupat acești consilieri?
  2
  6
  Raportează
 • postat de Votez
  Sâmbătă, 06 Iunie 2020 00:08
  5.13.200.***
  In Romania, inclusiv in Galati, nu exista "forte" de stanga sau de dreapta. Exista niste banditi care se lupta pentru "ciolan". Si intotdeauna la putere a fost si va fi SECURITATEA ! ... de stanga sau de dreapta !
  2
  53
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.