”La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite”

”La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite”
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

"Dacă vom ajunge în situaţia nedorită de noi de a candida fără nicio formă de alianţă, cu siguranţă domnul profesor Onuţ Atanasiu va fi candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Galaţi", a declarat liderul organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, senatorul George Stângă. În vederea realizării unei alianţe de dreapta, liderul spune că a purtat deja discuţii cu PACT, PMP şi USR-PLUS, dar crede că Marius Stan are un loc în construcţia politică pe care şi-o doreşte.

"Îmi manifest deschiderea totală către o politică de alianţe formată pe partea dreaptă a scenei politice. La Galaţi, forţele de dreapta pot învinge PSD doar unite", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă. Parlamentarul a răspuns astfel la întrebarea noastră cu privire la stabilirea candidatului liberal la Primăria Galaţi. Stângă a precizat că, în ultimele două săptămâni, a discutat cu reprezentanţi din partea PACT, PMP şi de la USR-PLUS. "Nu l-am menţionat pe dl Marius Stan, pentru că n-am reuşit să mă întâlnesc cu dumnealui, dar cu siguranţă în construcţia pe care noi vrem să o facem dumnealui are un loc foarte bine definit", a spus liderul PNL.

"Sunt convins că vom găsi cea mai bună soluţie, vom fi înţelepţi, raţionali, vom pune interesul gălăţenilor pe primul loc şi vom forma o alianţă care va câştiga Primăria municipiului Galaţi şi preşedinţia Consiliului Judeţean", a declarat, optimist, George Stângă.

Întrebat dacă alianţa va avea un candidat liberal la Primăria Galaţi sau există varianta susţinerii unui candidat de altă culoare politică, George Stângă ne-a răspuns: "În mod normal, ar trebui să intrăm într-o etapă de cercetări sociologice, să măsurăm mai mulţi candidaţi şi să ne fixăm pe cel care are cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Galaţi. Sondajul se va face în a doua parte a lunii iunie".

Citit 3700 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.