Finanţarea bisericilor, din nou pe masa aleşilor locali

Finanţarea bisericilor, din nou pe masa aleşilor locali
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Retrasă de pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor locali din 26 martie, finanţarea de la bugetul local a unor lăcaşuri de cult a revenit la comisiile Consiliului Local.

Aşa cum am precizat la acel moment, este vorba despre 19 proiecte de hotărâre prin care ar urma să fie alocate aproximativ două milioane de lei parohiilor din municipiul Galaţi, pentru continuarea lucrărilor de construire a bisericilor sau a aşezămintelor sociale, ori pentru reparaţiile de care au nevoie lăcaşurile de cult.

„La rugămintea Înalt Prea Sfinţiei Sale, am recurs la amânarea acestor hotârări, dar cu un amendament pe care m-a rugat să vi-l fac cunoscut. Pentru cei care au fost pe punctul de a ridica piatra sau sabia gândiţi-vă că anul trecut peste șapte milioane de lei au fost alocate de către Arhiepiscopie pentru lucrări de binefacere, adăposturi de zi şi nu numai! Aviz amatorilor”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, în şedinţa din 26 martie.

Rămâne de văzut dacă proiectele vor figura pe ordinea de zi a şedinţei din această lună şi dacă vor primi votul consilierilor.

Citit 2121 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 22:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.