Eugen Durbacă, al nouălea partid politic

Eugen Durbacă, al nouălea partid politic
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă, deputatul Eugen Durbacă tocmai s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), unde este coleg cu o altă gălăţeancă, eurodeputata Maria Grapini, cu Teodor Meleşcanu, cu Graţiela Leocadia Gavrilescu, dar şi cu Ciprian Roșca, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, director de cabinet și consilier în Ministerul Transporturilor. Iniţiator al PSM, membru marcat PDAR, vicepreşedinte PDSR, preşedinte ApR, preşedinte PD, lider al PUR, devenit PC, copreşedinte şi mai apoi preşedinte ALDE, lider PRO România, Eugen Durbacă tocmai bifează al nouălea partid politic.

„Deputatul Eugen Durbacă se întoarce alături de umaniști. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) continuă să se consolideze. Eugen Durbacă are atât un trecut umanist important, cât și o activitate politică deosebită. A fost primar al municipiului Galați, președinte de Consiliu Județean, senator și deputat, fiind la un moment dat vicepreședinte al umaniștilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei noastre de către această formaţiune politică.

În ciuda insistenţelor noastre, nu am reuşit să îl contactăm telefonic pe Eugen Durbacă pentru a ne confirma noua înregimentare politică, dar şi pentru a ne explica motivele pentru o nouă migraţie politică. Iată, însă, ce mărturiseşte în comunicatul PPU (social-liberal): „Trecutul meu politic este unul umanist și preocuparea mea principală în toți anii mei de politică a fost omul, iar acum pot spune că m-am întors acasă. PPU (social-liberal) este partidul care exprimă cel mai bine convingerile mele și sunt încrezător că împreună vom reuși să promovăm proiecte pentru toți românii", a precizat Eugen Durbacă.

Rămâne de văzut cine va prelua frâiele organizaţiei judeţene Pro România Galaţi, la cârma căreia s-a aflat, până acum, Eugen Durbacă. Cel mai probabil, Nicolae Marin.

Citește și: Ce ne lasă moştenire Eugen Durbacă, omul-partid | Preşedinţi de cursă (foarte) lungă (FOTO)

Citit 6066 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.