Picu Apostol Roman i se alătură lui Eugen Durbacă în PPU (social-liberal)

Picu Apostol Roman i se alătură lui Eugen Durbacă în PPU (social-liberal)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

După ce deputatul Eugen Durbacă a părăsit Pro România pentru a se înrola în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), viceprimarul Picu Apostol Roman i se alătură.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, "Picu Apostol Roman, viceprimarul municipiului Galați, se întoarce în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)". Anunţul oficial va fi făcut în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc vineri, când deputatul Durbacă şi Picu Roman vor vorbi despre viitoarele proiecte pe care le au pentru municipiul Galați. Cel mai probabil va fi anunţată candidatura lui Picu Roman la Primăria Galaţi.

Trebuie spus că Picu Apostol Roman îi datorează ascensiunea politică lui Eugen Durbacă, alături de care a stat 15 ani. Datorită lui a devenit, în iunie 2004, consilier local al Galaţiului, din partea Partidului Umanist Român (PUR), fiind al treilea pe lista de candidaţi după Eugen Durbacă şi Bogdan Ciucă. "Îi port un respect deosebit dlui Eugen Durbacă. Datorită dumnealui eu sunt ceea ce sunt şi asta nu se uită. A-i renega pe oamenii care te-au ajutat în viaţă este ca şi cum ţi-ai renega părinţii", avea să mărturisească Picu Roman, atunci când a pornit singur pe drumul politic, ca preşedinte interimar al Partidului Poporului - Dan Diaconescu Galaţi.

De la PP-DD a ajuns, la UNPR, unde, în prezent, ocupă funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. UNPR este partidul pe listele căruia a şi obţinut mandatul de consilier local şi de viceprimar. Mandate pe care le va pierde prin trecerea la un alt partid politic.

Citit 3126 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.