UPDATE. Licitaţie suspendată pentru aleea de la P-uri
Foto: Primăria municipiului Galați

UPDATE. Licitaţie suspendată pentru aleea de la P-uri
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Licitaţia pentru modernizarea aleii pietonale de la P-uri a revenit în desfăşurare, după cele câteva zile în care procedura a fost suspendată. Aşa cum au anunţat autorităţile, termenul limită pentru primirea ofertelor a fost prelungit până pe 27 iulie 2020. 


După o primă licitaţie anulată, cea de-a doua procedură lansată de administraţia locală pentru modernizarea aleii pietonale de la P-uri este în prezent suspendată.

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, ieri ar fi trebuit să fie ultima zi de depunere a ofertelor pentru contractul în valoare de 11.148.912 lei fără TVA, pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a aleii pietonale cuprinse între strada Navelor și Parc Elice.

Biroul de Presă al Primăriei Galaţi ne-a explicat că licitaţia este suspendată din 10 iulie, pentru ca administraţia locală să poată răspunde clarificărilor solicitate de agenţii economici interesaţi de contract. Licitaţia va rămâne suspendată până astăzi, pentru că Primăria îşi doreşte să prelungească termenul de primire a ofertelor până pe 27 iulie.

În ceea ce priveşte planurile de modernizare, pe lângă fântâni arteziene, bazine decorative, reamenajarea peisagistică a zonelor verzi, pavimente de granit, amplasarea unor plăci comemorative, a unor bolovani decorativi de calcar şi a unor pereţi care să spună istoria oraşului, intervenţiile propun schimbarea cotelor pietonalei, cu scări şi rampe continue pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.

Citit 2200 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.