Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de trei ofertanţi luptă pentru contractul în valoare estimată de 13.650.412 lei fără TVA, în cadrul celei de-a treia licitaţii organizate pentru "Punerea în valoare a sitului arheologic Tirighina - Barboşi", în cadrul unui proiect cu finanţare europeană. Este vorba despre SC Rovis Lider SRL, asocierea Lemacons - Trameco şi asocierea Gruppo Sinopia Restauri - Gruppo GE.DI.
Concurenţa de acum este o surpriză, după ce prima licitaţie a fost anulată automat, în lipsa ofertelor, iar cea de-a doua a fost anulată deoarece singura ofertă, depusă de asocierea Gruppo Sinopia Restauri (lider) - Gruppo GE.DI., a fost considerată inacceptabilă. Rămâne de văzut care va fi soarta actualei proceduri, al cărei criteriu de atribuire este "preţul cel mai scăzut".
Proiectul vizează conservarea şi restaurarea vestigiilor arheologice, construirea unor structuri de protecţie a acestora, amenajarea unui muzeu de sit, configurarea unor trasee de fortificaţii şi circulaţii antice şi amenajarea unui amfiteatru pentru festivaluri şi concerte.

Citit 1719 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 17:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro