Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

Combinatul siderurgic Liberty Galați rămâne neutru, din punct de vedere politic, în perioada campaniei electorale, se afirmă într-o declarație de presă remisă redacției, de către Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al administrației combinatului gălățean. "Liberty Galați își reafirmă deplina neutralitate politică, indiferent de referințele privind compania noastră, făcute, în campania electorală, de diferiți candidați. Le dorim mult succes tuturor candidaților și partidelor!", se precizează în declarația citată.

Citit 1804 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 01:04

5 comentarii

 • postat de GEA LA CARUTA! Duminică, 30 August 2020 15:40 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  2

  Stiti cum este stirea asta cu neimplicarea in politica a combinatului?

  Exact ca reclama aia: "noi seara nu mancam", dar ca li se ofera o tava plina cu bunatati, se bat turcii la gura lor!

  Raportează
 • postat de D Miercuri, 26 August 2020 19:06 89.136.231.*** Link la comentariu
  2
  4

  Cea mai mare greseala a combinatului a fost ca a luat grupele la oameni. Luand grupele oamenii au plecat din combinat si combinatul a fost golit de cei mai buni meseriasi. Nu poti lucra in siderurgie fara grupa. Abia isi misca oamenii oasele pe la 50 ani dar sa mai muncesti in combinat pe la 60-65 ani? Oamenii sunt cadavre ambulante la varsta aia. Intr-o tara normala si civilizata cu drepturi ale omului un siderurgist trebuie sa iasa la pensie la 52-53 ani indiferent daca are grupa 1 sau 2. Multi au murit pe la 55 de ani fara sa se mai bucure de pensie desi au cotizat toata viata. Stresul, oboseala, noxele, praful, aerul poluat i-au distrus iar parlamentarii si alte categorii care stau la cravata si costum au pensii speciale desi nu au muncit in viata lor in conditii grele in siderurgie sau in minele din Valea Jiului. Se se dea grupele inapoi pt ca s-a lucrat in conditii deosebite. Am fost la piata si la alimentara si cand am vazut ce preturi mari sunt m-am uitat in portofel si era cam gol..mereu e cam gol. M-am panicat si nu stiam ce sa fac. Mi-am luat niste cartofi sa ii fac prajiti. Doctorul mi-a spus sa nu mai mananc mancare ieftina si procesata ca o sa ma imbolnavesc si i-am spus ca nu am ce sa fac. Intre timp au venit facturile de platit si m-am panicat si mai tare. Nu stiu ce o sa ajunga orasul asta. Va fi jale.

  Raportează
 • postat de denis Miercuri, 26 August 2020 16:32 5.13.175.*** Link la comentariu
  1
  3

  Cine candideaza de la combinat la CL sau CJ...?

  Raportează
 • postat de N-am pe cine vota Miercuri, 26 August 2020 09:29 86.124.202.*** Link la comentariu
  4
  15

  Unul dintre candidatii la consiliul local, este prezentat ca lider de sindicat.
  Nu ai cum sa spui ca platforma siderurgica este neutra politic, fie vorba de administratie sau angajati.
  ...
  Din informatiile vehiculate timp de 30 de ani, reiese ca acest Combinat Siderurgic a fost masa de manevra, au beneficiat de avantaje atat patronii cat si angajatii.
  Incepand din perioada cand s-a privatizat si continuand cu platile compensatorii si acordarea de grupe speciale. Cine mai stie daca intr-adevar s-au platit contributiile la sanatate si pensie. Iar daca oficial apar platite, sigur "patronul a avut parte de alte beneficii, pana la urma pierderea e in buzunarul statutului, a tuturor, singurii avantajati fiind cei ce au activat pe platforma siderurgica - mituiti politic.
  Se stie ca angajatii de pe alta platforma industriala (santierul naval), nu au fost la fel de norocosi, singura lor vina find culoarea politica a unora din conducere de-a lungul timpului.

  Raportează
 • postat de proectantul Miercuri, 26 August 2020 09:02 109.166.128.*** Link la comentariu
  4
  8

  ha ha ha

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.