Măsuri de protecţie sanitară în campania electorală (VIDEO)

Măsuri de protecţie sanitară în campania electorală (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Autoritatea Electorală Permanentă a demarat o campanie de informare privind măsurile de protecție sanitară în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2020. 

Astfel, purtarea corectă a măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru candidații și echipele de campanie în timpul evenimentelor, întrunirilor sau acțiunilor aferente campaniei electorale. La fel şi dezinfectarea mâinilor persoanelor care distribuie materialele de propagandă electorală, înaintea începerii acțiunii. 

Nu mai puţin importante sunt limitarea numărului participanților la maximum 50, în cazul întrunirilor desfășurate în spațiu închis şi la maximum 100, asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană, în cazul evenimentelor sau întrunirilor desfășurate în aer liber.

În cazul acţiunilor desfăşurate pe stradă, numărul persoanelor care se deplasează în grup este de maximum şase, iar în cazul acţiunilor din uşă în uşă echipele trebuie să fie formate din maximum două persoane.

Citit 1139 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.